Uppdatering! Jag har insett att det är OMÖJLIGT att få till rutinmässiga uppdateringar här, det finns inte tid! 
Men ska försöka skriva så mkt vardagligt jag kan för att Hollie oxå ska kunna läsa om hennes/vår vardag i smååren i framtiden. 
Den här hösten började Hollie på Humlan- samma avdelning som Elvira började på när hon började på lärkan. Den övergången har gått väldigt bra och hon går fortfarande på samma gård som Jenny och Karina, de är tryggt! Sen har hon sina nuvarande pedagoger som oxå är superbra -Stephania och Jonida. 
Elvira har börjat Ettan!! Så stort! De gjorde om på skolan inför i år så ettorna har samma klassrum som fsk klass va i vilket betyder att Elvira har samma klassrum och samma hall/hylla, väldigt praktiskt. Hennes lärare Jeanette är superbra!! Och jag är fortsatt så obeskrivligt tacksam över att vi hamnade i den här skolan!!

Sista dagen på sommarlovet spenderade jag, mamma och barnen på Skansen 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Första skoldagen 
(null)

(null)

(null)

(null)


Roligheter:
Kia och Thomas fyllde 60år och jag och Johanna va de enda som va hemma och kunde va med på fira dem, de va kul!
(null)
(null)

(null)

Sen var det sommarens mest MAGISKA dygn!!! 
Benjamin på Skansen! Jag och Johanna gick på den, vi tog båten över från sjöstan så att vi va inne till 15 tiden, vi tänkte ha picknick på nån fin plats på Skansen för att sen gå in lagom till öppning. Men väl inne när vi såg vart insläppet skulle va gjorde vi en snabb övervägning och bestämde oss -tack o lov!! För att ta picknicken i den lilla kön som blivit 😂 aldrig nånsin har jag köat för en artist, men vi hade kul hela tiden så de gick ingen nöd
På oss 😂
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Han är det närmsta man kan komma magi! 

Efter konserten åkte vi till Stureplan, mötte upp Hanna och hennes kompis, dela på en flaska bubbel på kung Carl, gick vidare till oxid där Sampa va och hade fortsatt Väärldens roligaste kväll! 03.00 var jag hemma i mammas lägenhet efter att Philip kört hem oss, tacka gudarna för det här dygnet! Jag kommer leva på det hela livet 😂😍
(null)

(null)


Fortsättning följer… 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress