18 maj 2023

Senast

Allmänt


Vardagen fortsätter i 180, jag jobbar fortsatt 10-12h dagar och har förlängt tiden på globenhälsan till juni. Det funkar superbra och är väldigt roligt!! Oxå extra kul att få se och komma närmare mammas verksamhet. Jag har inte behövt hämta en enda dag den här våren men jag lämnar varje dag nu, tre mornar/vecka lämnar jag 07.00 och annars 08.00. 

Till salongen har jag precis skrivit kontrakt med en ny fransstylist - Christina, hon börjar i anslutning till att den gamla slutar, det känns superbra, jag tror hon kommer passa perfekt med mig och Teresa. Nu letar jag bara efter en till som kan komplettera oss. 

Under helgerna har vi fixat hemma, Elvira har haft sin våruppvisning med gymnastiken och vi har varit nere i Järna och firat Carina med lunch på vidbynäs följt av middag hos dem. 

Hampus håller på att ta motorcykelkort mot min önskan…. Han klarade teorin och har nu uppkörningen kvar, (om han skadar sig var det jag som sa det först!) 🤦🏼‍♀️


Nu på ett plan till Palma har jag tid att skriva (det säger en del om vardagen 😂). Varför åker jag själv till Palma? För att mamma/globenhälsan är bäst! Och bjuder sina anställda på den här resan. (Och jag halka med på ett bananskal kan man säga 😅)

Det ska bli så himla kul!!

Uppdaterar med lite bilder från senaste: 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)