Jag skrev i tisdags. Då hade vi bestämt att barnen skulle gå till skolan på onsdagen igen efter den senaste 1,5vecksns uppehåll, men vad händer? Elvira och Hampus blir magsjuka deeeeelux. Hampus har legat deckad sen dess i 39-40 graders feber och stackars Elvira har fått klarat sig "själv" hemma de här två dagarna. Jag har jobbat och Hollie har gått på fsk. Det har varit svårt att lämna henne där nu för hon har inte velat bli lämnad efter så långa uppehåll därifrån💔 men sen har det gått bra på dagarna. 
Idag blev dagen iaf helt som planerad mot alla odds. 
8.15 hade vi tid för Hollies första tandläkarbesök, det blev av✅  först när hon kom in i rummet ville hon springa ut igen, men med mindre lockelse så stannade hon kvar och satt i mitt knä under undersökningen, hon va väldigt duktig och lät tandläkaren göra det hon skulle. Iom det här besöket blir man ju oxå påmind om att sluta med napp🙄 får ta tag i det.. (null)

Sen rusade vi iväg och jag åkte in till stan och jobbade några timmar, för att sen åka hem till nästa bokning 
14.45 besikta bilen, det hanns med och den gick igenom obemärkt✅
16.00 var nästa grej inbokat - Elviras första utvecklingssamtal. Och trots att hon inte gick i skolan idag kunde hon gå på det. Det var ett väldigt bra och utvecklande samtal. Hon fick fylla i en enkät innan 👇🏼som vi pratade om på mötet. De har mål som de ska uppfylla innan förskoleklassen är slut och de kommer hon klara galant. Det barnen ska jobba med tillsammans handlar mkt om hur de ska lösa situationer tex. när 2 kompisar leker och det kommer en tredje, Elvira är dels rädd för att va den tredje som kommer in och inte "får känna sig delaktig" i leken, men även mån om att om det kommer en tredje person in när hon leker med nån kanske inte den känner sig välkommen. Hon var väldigt duktig på att resonera, prata och förklara sig under det här mötet, det var helt klart hon som pratade mest! Och det var superkul att få höra för hon pratade om situationer som jag inte ens visste fanns/förekom, en situation som hon förklarade - kompis 1 hade viskat något kort till kompis 2, kompis 2 berättade för Elvira vad hon hade viskat, och Elvira hade reagerat på att det hon sa va så mycket mer än vad kompis 1 borde hunnit säga på den korta stunden, och det tyckte Elvira va jobbigt för då vet man inte vad som är sant. Jag blir så förvånad varje gång man upptäcker att barn "tänker" så mkt 😅 de är så kloka fast att de är så små . Såna här grejer jobbade de väldigt mkt med just nu - man får inte viska för att det är aldrig snällt, och man ska helst inte leka två och två utan öva på att vara flera. 
Hennes lärare är den bästa läraren man kan tänka sig!! Hon tar allt Elvira säger så bra, lyssnar, tar in, diskuterar kring och ser henne verkligen! Tyvärr följer inte hon med upp i ettan utan då blir det en ny lärare - men jag hoppas det fortsätter så här bra🙏🏻
(null)

Sjukt att tre planerade saker varav två saker inkluderade barn ändå gick att genomföra 😧 det kunde man inte tro med vårat senaste vab liv!
Men NU håller vi ALLA tummar för att jag och Hollie har klarat oss ifrån den där sjukan, får jag den orkar jag inte, inte en magsjuka till för den här säsongen 🙅🏼‍♀️Veckans roligaste! Vårt tävlingsbidrag i lasharttävlingen har nått till Italien. Och världens största branschtidning för fransar 🤩 så coolt! 
(null)

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress