26 februari 2023

Hektiska veckor

Allmänt

Sen vi kom hem från säfsen har det varit FULL fart på olika sätt. Hampus har haft fullt upp med att vabba och jag med att jobba. Dagen vi kom hem från säfsen blev Hollie sjuk och va sen sjuk i 2 veckor med magsjukesymptom 🤯, de va på VC och läkaren sa att det förmodligen va ett virus som gått ner i magen så det var ingen fara. Sen fick Hampus samma sjuka och sista vabbveckan hoppade Elvira på tåget med lite feber. Jag klarade mig tack o lov🙋🏼‍♀️.
Kort innan vi åkte till säfsen bestämde vi att jag skulle hoppa in och hjälpa mamma på Globenhälsan -och då börja direkt efter säfsen. Jag skulle hoppa in och avlasta receptionen några timmar i veckan så att de kunde omfördela arbetssysslorna pga en sjukskrivning i personalen. Detta med förutsättning att jag slapp hämta på fsk och skola, och det gick bra! Och det har varit såå roligt! Tack vare att jag börjar 8.00 på dagarna då istället för 10 och för att jag kan jobba så länge jag vill så förlorar jag ingen tid på salongen. Och jag älskar att få jobba mycket! Hämtar jag barnen måste jag sluta 16 och det känns alltid lika "latigt", jag Vill jobba i veckorna och sen va 100% ledig under helgen. Men sen kommer jag inte alltid få jobba så här så får jag njuta av barnen istället 😌 (tills de klarar sig själva😅) .

Jag gav Hampus biljetter till monster jam i julklapp (men jag förstod inte vilket barnevent det egentligen är😂). Hur som helst slutade det med att just den lördagen va då han började bli dålig så han orkade inte med att ev stå i kö och hålla på att vistas bland massa människor, så jag tog istället med mig Elvira på det och det va ändå såå oförväntat roligt 😍 hade noll förväntningar men jag tyckte de va coolt, Elvira med! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Efter eventet kom Hampus och hämtade oss igen, vi körde ut Elvira till mamma och vi åkte den tillbaka till Solna för vi hade hotell bokat på Winary och det orkade Hampus med. Vi tog en förrätt och lite vin när vi kom dit för att sen äta en lite senare middag. 
(null)
(null)

(null)
(null)

Jag har varit på tjejmiddag med mina lyckopillerstjejer
(null)

(null)

(null)

Vi har inte minst firat alla ❤️dag, jag jobbade halvsent så hann inte hem till middagen men fixade en finare ❤️ frukost till mina ⭐️⭐️ iaf
(null)(null)

Sen fick de en liten present när jag kom hem, (den kom på posten samma dag 😅)
(null)

(null)

Jag fick likadan av mamma och pappa när jag va liten ❤️  (null)
(null)

Sen fick jag fina presenter av Elvira, Hollie och Hampus ❤️
(null)

(null)


Helgerna däremellan går åt att återställa hem och allt därtill för det hinns inte med i veckorna. 
(null)

Dags för den här 🤩
(null)