Lämningarna har typ fortsatt med att va lika svåra för Elvira, det är supersupersuperjobbigt och om det fortsätter en vecka till kommer jag föreslå att man ska träffa nån skolkurator eller vad man kan ta till för hjälp utifrån, för det känns inte rimligt längre. I fredags va droppen- då ringde Rosanna hem till mig kl 09.30 när de skulle gå på rast och sa att Elvira suttit i korridoren hela tiden sen lämning och vägrat gå in i klassrummet, och när de skulle gå på rast ville inte Elvira följa med då heller. Så Rosanna behövde ringa för att jag antingen skulle komma och hämta henne eller få godkännande av mig att det var ok att hon satt i korridoren utan uppsikt. Jag hämtade henne såklart! Men som tur i oturen var så vabbade jag med en magsjuk Hollie just den dagen så det var inget problem att hämta henne, men ändå…. Det ska inte behöva hända. 

Hollie blev hemringd i torsdag för att hon hade magsjukesymtom (utan att kräkas), så henne fick jag hämta hem efter vilan. Och dem symtomen smittades till mig, så jag har gått runt halva helgen sjuuukt illamåendes och med magont, Hollie däremot har varit sitt vanliga pigga jag sen jag hämtade henne i torsdags så jag märkte aldrig av nån sjuka på henne🤷🏼‍♀️. 
(null)

(null)

(null)


Elviras dans började i torsdags så nu går hon på dans på torsdagar och gymnastik på söndagar, idag hade dem övat på att hjula på gymnastiken 🤸🏼‍♀️.

Helgen var första helgen på en evighet som vi inte hade några planer -och tur var ju det! Men oxå JÄTTEskönt!! Vi skulle ta tag i sånt som släpat efter, och det gick väl helt ok, jag hade gärna önskat att vi hann mer än vi gjorde men resterna får tas tag i vid ett senare tillfälle. 

Annars laddar vi för fullt med planerna inför helgens bröllop 😍 jag har halvt gjort klart mina bröllopsnaglar -Donutnails, men bara ena handen hann jag klart med så andra får jag klämma in i veckan 😅

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress