Vi har klarat oss ifrån vabb Länge nu😍 (vågar säga det eftersom det är fredag imorgon 😅). Mina veckor har varit fullproppade med jobb på all tid jag kunnat fylla, än så länge märker jag inte av nån lågkonjunktur på kundunderlaget- men med det sagt vågar jag inte tro på att det kommer va så hela vintern, men jag hoppas✊🏻✊🏻.
Vi håller på att planera för fullt inför den 11/11, då kommer det bli fest på salongen 🥳 mer om det senare.
Helgen som var var vi bjudna på oktoberfest hos Kia och Tomas, och fest blev det! Barnen var med mamma i Karlstad för att fira Colins 3 års dag så vi va barnfria hela helgen.
Men fredagen innan festen hade vi Tindra och Melker över på middag, vi gjorde egna pizzor och Elvira som fått bli hämtad av Tindra på skolan var överlycklig över att få va med dem!
(null)

(null)

(null)

(null)


Oktoberfesten
(null)

Vi möttes upp hos oss för lite förbubbel
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Barnen i Karlstad 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Övrigt från senaste tiden:
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Jag fick klart projektet "soffbord", jag tycker det blev superbra!
(null)

Ikväll hade vi föräldramöte på hollies fsk, där känns allt väldigt lugnt och bra! 
Tidigare idag fick jag Mail från Elviras rektor angående att det varit väldigt "stökigt" i F klasserna vilket då fler föräldrar påpekat, det känns skönt att veta att jag inte är den enda!🙏🏻  det har oturligt nog varit en del frånvaro från lärare i början här, som därmed orsakat otrygghet och brister i rutinerna vilket inte genererar en så bra skolstart som möjligt för barnen, bland annat. 
Men nu har de vidtagit åtgärder för att förhindra att det ska vara otryggt och istället vid vikarier alltid ta in en för barnen bekant fritidspedagog och då alltid samma tjej, det tror jag kan va bra. 
Det hände för nån vecka sen att Elvira ringde hem och storgrät och ville att jag skulle hämta henne - när jag va på väg till jobbet 🤦🏼‍♀️.. det kunde jag därför inte men tack o lov kunde mamma göra det då, för det kändes inte bra att låta henne va kvar när hon va så ledsen. Det berodde på att Dels va Minou sjuk men även hennes lärare Rosanna, så det var två killar som skulle hålla i lektionerna varav Elvira inte kände sig bekväm med någon utav dem. Det var en oturlig situation som vi inte hoppas ska behöva ske igen. Lämningarna går lite bättre nu men hon älskar långt ifrån skolan.. hon tycker fortfarande att det kan va stökigt och rörigt, men den positiva skillnaden märker jag i att hon ändå då och då berättar roliga saker som hänt under skoltiden och dem tillfällena blir ändå mer och mer av🙌🏻. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress