TÄNK att min salong fyllde 10 år igår!! Heeeeeeelt sjukt, att den kunnat bli 10år, att den överlevt allt den överlevt, och bara Allt som hänt under dem här 10 åren! Det är sjukt. För 10 år sen var jag (typ) singel och bodde i min etta i Enskede. Sen dess har jag träffat Hampus, köpt lgh, skaffat barn, sålt lgh och köpt radhus och skaffat ett till barn.. det är mycket det. (null)

Som "salongen" såg ut när jag tog över, då var det övernattningslgh / kontor 
(null)Min ritning till snickrarna- blev så mkt bättre än man kunnat tro efter den skissen 😂
(null)(null)
Och så bra allt blev.. 

 Vi ska fira salongen nästa fredagen med en stor fest hela dagen!! Det kommer bli kul! Och det är en himla massa förberedande inför den men oxå bara jättekul! Jag va på bolaget igår, jag har beställt saker till goodiebagsen (och påsar till dem som jag Hoppas kommer snaart), vi planerar tävlingar, flyers, posters och ja massa saker runt omkring. Jag älskar sånt! 


För ett par veckor sen kom jag på idén att låta Elvira få ha en halloweenfest för delar av sina nya kompisar i klassen, idén kom samma dag hon ringde hem och storgrät för att Rosanna va sjuk Och Minou.. hon är ju i lite behov av trygga kontakter så jag ville ge henne en chans att få skapa lite närmare band med fler tjejer i klassen.  Och idag blev den av! För idag va fritids stängt så många barn va hemma idag. 
Det var faktiskt jättekul (jag är inget fan av barnkalas egentligen), men den här kändes annorlunda eftersom syftet var lite annorlunda. Som den kontrollmänniska man är så var det oxå väldigt skönt och kul att för mig få träffa barnen och deras föräldrar. 

Vi körde festen mellan 13-15 så att Hollie kunde bli hämtad inte allt för sent. Vi har haft fullt upp hela tiden med olika aktiviteter, vi började med spök bingo -väldigt uppskattat. 
(null)

(null)

(null)
När man fick bingo- eller spöke som det heter i mitt spel, så fick man ta alls godisar man lyckats få ihop på sin bricka och lägga i sin godispåse 
(null)


Sen körde vi fikat! Jag hade bara gjort en egen kaka för att jag inte skulle gå "all in" den här gången. Men av den kunde jag ändå göra två olika saker - döskalle och ögon. Sen pyntade jag bara färdigköpta saker. 
(null)

(null)

(null)
Spöksockervadd 
(null)
Jag hade gjort en häxbål på apelsinjuice och Sprite som jag färgade grön, sen fick dem en spruta med rödfärgad apelsinjuice som dem fick spruta ner i glaset - det var en hit! 
(null)

(null)

Efter fikat var det dags för nästa lek, då körde vi "bus eller godis", jag hade skrivit färdiga lappar med "godis" eller "bus + ett bus", fick man godis fick man ta bara en godis från en skål, men fick man bus behövde man först göra buset innan man fick ta godiset. Den leken blev oxå populär! 
(null)

Sen hade vi en tävling där man snabbast skulle få i sig ett godissnöre-mask, utan att använda händerna. Och sista leken - då hade jag gömt spökklubbor runt omkring som de fick leta efter. 

(null)

(null)

Efter det så var det fri lek och då delades barnen upp lite. ibland ville de leka på rummen, vissa ville spela bingo igen och vissa körde bus eller godis leken. Väldigt enkelt kalas att hålla i och jag behövde inte anstränga mig mer än jag redan förberett, de liksom flöt på. 🙏🏻 Elvira var väldigt glad och nöjd med festen! 

Hollie hade halloween på fsk idag oxå och fick komma utklädd 🥰
(null)

(null)

(null)


Minou stannade kvar lite längre och följde med å hämtade Hollie 
(null)

Sen fick hon smaka lite häxbål när hon kom hemma 
(null)

Anonym

Haha jag kommer ihåg den tiden! Skönt att du blev av med han 😜

Svar: blev av med vem menar du? dig?
Elin Nordqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress