Nämen jag har missat att lägga upp årets pumpa! I år blev det Pennywise. jag hade behövt en ännu större pumpa, den största jag hittade va på 10.2kg men den hade behövt va högre för att få fram det jag ville, men den blev ok ändå! Dock slog den inte föregående år tycker jag. 
(null)


På jobbet förbereder vi för fullt inför fredagens event! Beställa skyltar, skriva ut material, beställa produkter, påsar, köpa dryck, tilltugg, dekorationer osv osv. Förutom att jag såg ett Mail igårkväll om att påsarna jag beställt till goodiebagsen inte kommer pga slut i lager så ligger vi i fas. Jag fick stressbeställa nya påsar, som då inte blev lika fina 😒. Det är inte lätt att få perfekta påsar med snabb leverans, men nu är jag bara nöjd om vi får dem innan fredagen. 
(null)

(null)
(I torsdags fick jag även till en STORrensning av förrådet, hela bilen är fullproppad med skräp -och ca 50% bokföring som måste sparas 🙄. 


Allhelgona helgen bjöd på en helg på muskö efter att först ha tagit ett sista farväl av Hampus farfar Gunnar. Sist vi träffade honom firade vi hans 100års dag, han fick ett långt liv🙏🏻.
(null)


På muskö tog vi en tur i svampskogen som bjöd på en liiten svampförrätt, vi ställde undan utemöbler och lagade god mat! 
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress