22 november 2022

Byte av skola

Allmänt Elvira

Bägaren har runnit över, topplocket har gått, pricken över iet, ordspråken är många för min känsla över Elviras skola nu.. det har varit kläder i toaletterna (dock ej Elviras men det var väl en tidsfråga), dålig respons av rektorn, jag hade bland annat ett bokat möte med henne för att prata om situationen tillsammans med skolkuratorn, 15 min innan mötet ringer Elviras lärare och säger att rektorn är sjuk men att hon blivit ombedd att va med?! Inte ens en återkoppling på det fick jag. Det har varit olika främmande vikarier trots att rektorn lovat kontinuitet på vikarierna, EXTREMT ouppfostrade ungar i klassen -det är det enda som inte är skolans fel men dock ett problem.. osv osv. Det här har varit den värsta och mest påfrestande hösten nånsin och jag som trodde den skulle bli en av de bättre. Och det har varit grejer V A R J E vecka att handskas med, utöver lämningarna då som varit hemska. 

 
Så häromveckan ringde jag Olivers mamma som är lärare på hagalyckeby för att rådfråga om den skolan, och jag bestämde på en gång efter det samtalet att vi skulle byta. Det är dessutom samma skola som Tindra och Melker går på och det var mitt delade förstahandsval med Vendelsömalmsskolan, men eftersom Minou skulle börja på Vendelsömalm och även att Linnea och Felicia gick där så ville Elvira ta den med, och jag va inte emot det! 
Men nu är jag starkt emot det. Så förra veckan kontaktade jag rektorn på hagalyckeby som bekräftade att vi skulle få en plats där, 
Tack och lov känner Sofia samma sak så även Minou ska byta till den. Processen har gått snabbt och rektorn rekommenderar att tjejerna börjar redan nästa vecka, inte mig emot! Vi har även lyckats lösa att tjejerna ska gå i samma klass även här, jag blev så himla glad för det så jag började nästan gråta när hon ringde från skolan och sa det❤️.

Jag har tagit ledigt på fredag för att jag bett om att få va med på Elviras skola för att se hur dagarna är, mer än det lilla jag ser på lämningar och hämtningar, men det ställde jag in nu och hoppas att vi eventuellt om det funkar kan besöka den nya skolan då istället. 

Allt har gått så himla snabbt och smidigt med det här bytet så det känns nästan för bra för att va sant, men nu håller vi tummarna för att det här kommer bli BRA!!🙏🏻

(null)

Nu ska hon och Minou gå i C ❤️