I fredags direkt efter jobbet var det dags för Johannas andra möhippa💃🏼. Vi hade ju en 2020 när man inte visste om bröllopet skulle bli av i augusti när maj avbokades eller året därpå, oavsett förtjänade hon en möhippa redan då. Och nu när bröllopet inte blir förrän TVÅ år senare så förtjänade hon en till! Men i lite mindre tappning. 
Vi körde på bara oss 6 och sen syster Maria. Så vi alla möttes upp på Winn och hade inte helt planerat hur vi skulle få dit Johanna, men det löste sig med hjälp av Sampa🙏🏻. 
Vi hade ett konferensrum som vi hängde i hela kvällen, pratade, spelade lite spel/lekar, och åt middag. Sen sov 4 av oss kvar på hotellet medan vi andra åkte hemåt. Jag hade gärna stannat jag med men eftersom Hampus fyllde år på lördagen funkade inte det. 
(null)
Medan Lisa jobbade klart tog jag, Kia och Maria en fördrink 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördagen: Hampus fyller 33🎈
Vi vaknade upp runt 09.00, så efter att jag fått Alvedon på sängen fick Hampus paket och frukost på sängen som Elvira ville fixa -och hon gjorde det så bra! (När hon inte hittade osthyveln tog hon potatisskalaren, innovativt ändå👍🏻)
(null)

(null)


Vi var hemma hela dagen förutom att Hampus va iväg och tränade. Framåt eftermiddagen kom Per och Carina förbi med tårta och bubbel och firade🍾. 
För oss blev det en sen grillmiddag efter att barnen hade lagt sig. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress