Det blev inget wasstuna som va planerat för oss, det var bara en pĂ„skpresent "vi" gav (mamma gav) för att locka upp Jenny till Sthlm den hĂ€r helgen đŸ€©.
Förberedelserna började typ i januari/februari? NĂ„ngĂ„ng. Vi har haft flera planeringsmötet, bĂ„de digitala och fysiska. 
(null)

(null)
Jag, Anna, Jonna, Bella, Marina och Emma. 

Första mötet bestĂ€mde vi att vi skulle skicka ut uppdrag frĂ„n en ny pĂ„hittad Mail "jennypriba@gmail.com" till Jenny, men innan vi skickade ut dem ville vi ha en röd trĂ„d bland mailen -de skulle betyda nĂ„got. SĂ„ dĂ„ kom vi pĂ„ att uppdragen skulle bli en rebus som skulle bli -jennypriba@gmail.com. 
Till slut hade vi fÄtt ihop typ 10-12 uppdrag som vi bokade in tider för att maila ut samt deadline att fÄ in mailen pÄ.
HÀr Àr tvÄ tex.
(null)
Alla bilder skulle hon va med pĂ„, hĂ€r fotas hon (av mig😂) pĂ„ en en. Hon kom pĂ„ nĂ€r vi satt i taxin in till stan att hon missat detta uppdrag dĂ€r deadline va kl 10 dagen efter, sĂ„ pĂ„ vĂ€gen hem stannade vi vĂ„r taxi för att snabbt ta ett kort pĂ„ en en 😅
(null)
Fota "ny"

(null)
Eller den hĂ€r uppdraget va "cykla omkring motsols" = com 😁. 

Missade hon en deadline fick hon ett straff - hĂ€r fick hon att hon skulle lĂ€gga upp pĂ„ Insta 10 burpes och #misslyckat 
(null)


Men till helgen!! Alla tjejer ville va med pĂ„ överraskningsmomentet kl 07.30 hos mamma i sjöstan -JĂ€ttekul!! SĂ„ vi Ă„kte i tvĂ„ bilar in till mamma vid 06.50 tiden. Anna och jag gick som planerat upp till mamma för Ă„ möta henne och Jenny som kom kvĂ€llen innan. Vi gick ner till bilen och Ă„kte upp mot restaurang max. NĂ€r vi svĂ€ngde ut pĂ„ maxvĂ€gen satt alla andra mitt pĂ„ gatan med ansikten pĂ„ hennes ex framför ansiktena😂 Jennys första tro va att det var miljöaktivister tills ett par sekunder och hon sĂ„g nĂ€rmare đŸ€Ł.(null)

(null)

Efter detta gick vi tillbaka till mammas lĂ€genhet och fixade en champagnefrukost, hon fick berĂ€tta lite om exen, fick klĂ€ pĂ„ sig sin klĂ€dsel och fick uppdragen (null)


(null)(null)

(null)

(null)

HÀrifrÄn Äkte vi 09.30, fortsÀttning följer..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress