I lördags efter frukost började vi med att möta upp Fia och Minou i pulkabacken för lite utomhuslek❄️, vi åkte pulka och barnen lekte i lekparken, Hollie älskade att åka pulka och skrek "wiiie" när hon åkte ner😍.
(null)

Redan under fredagen hade jag föreslagit att vi skulle ta tag i ommålningen av vardagsrummet, och äntligen fick jag med hampus på tåget! Så snabbt som tusan (innan han ändrade sig) åkte vi under fredagseftermiddagen och köpte 3 färgprover med oss hem. De var dock helt fel allihopa så efter pulkaåkningen åkte jag och köpte ytterligare 2 provburkar. 
Och DÅ hittade jag rätt!! Beckers- Kuling. 
Så medan Elvira hade Minou hemma på lek så påbörjade vi målandet under lördagen. Vi delade upp det så att vi tog ett par väggar åt gången för att slippa ha det rörigt överallt samtidigt.  (null)
(null)
❌❌❌
(null)

(null)

Under söndagen tog mamma båda barnen så att vi kunde måla ifred (🙌🏻🙌🏻🙌🏻). DET underlättade!! Vi blev klara med heela vardagsrummet på den dagen, allt blev tejpat, målat 2ggr, avtejpat och iordningsställt. Det gick snabbare än jag förväntat mig. 
Så på kvällen satt jag med mina nya gardiner som jag beställt under black friday i förebyggande väg till ändamålet "när vi målat om vardagsrummet"🤩.
(null)

(null)

(null)
Före👆🏻 efter👇🏻
(null)
Jag blev så nöjd jag bara kunde bli med färgen, precis den nyansen jag hade föreställt mig att jag ville ha 
(null)
Före👆🏻 efter👇🏻
(null)

(null)
Vi passade även på att höja väggskåpet några centimeter, jag har sen vi satte fast det gått å stört mig på att det suttit för lågt. Allt man önskar att man kunde göra "lite snabbt" nu är att ljusa upp det Hemska golvet, men det känns som ett lite större projekt.. 
(null)

(null)

(null)

Och man vill ju helst även byta ut hälften av alla möbler oxå🙄 men vi ska börja med strömbrytarna och kontakterna.
Och tavlan som jag inte tyckte passade in längre fick idag bytas ut mot👇🏻
(null)


Utöver detta hann vi även med två supergoda middagar, -planka på fredagen och fisktacos på lördagen
(null)


Min lilla holliepollie, hon älskar att titta på sig själv och alla oss i sin årsbok 🥰
(null)

En BRA helg helt enkelt 😍
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress