Idag åkte vi in till stan direkt efter frukosten  för vårt andra pcr test. Det gick relativt smidigt men vi va först tillbaka till hotellet till lunch ändå. Vi åt middag på vår gata ikväll och Hollie RÖJDE på som vanligt, det är Helt sjukt vilket röjigt barn hon blev 😂 tro inte att en padda kan lugna henne, hon är överallt och ingenstans och vägrar allt som oftast att sitta still! Hon struntar fortfarande fullkomligt i vart vi är så hon skulle lätt kunna Smita iväg vid minsta avsaknad av uppsyn. Hon är antingen glad, BUSIG eller arg, men nästintill aldrig ledsen -ofta inte ens när hon ramlar blir hon ledsen, hon skrattar oftast bara då.  
Jag försöker fånga henne på film så mycket som går för att man ska minnas den här Vilda perioden (även om jag tror att den är svårglömd🙄😂). 
(null)
(null)

Elvira har typ lärt sig att simma nu 🤩 eller hon kommer framåt och håller sig flytande, sen behöver hon öva på tekniken, men såå bra👏🏻👏🏻 (null)
(null)
Igår tog vi en drink i solnedgången innan vi gick vidare till en strandrestaurang 
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
På väg till pcr test

(null)

(null)


(null)
Idag fick vi lite fritid på rummet medan mamma va å badade med barnen i en av poolerna 🙌🏻 (första gången vi lyckats spela back gammon utan att en Hollie kommer och ja -Röjer bland alla brickor eller Elvira kommer och tjatar om att hon MÅSTE va med😂 det var en lugn stund med andra ord🧘🏼‍♀️😂)
(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress