Jag har jobbat sent nästan varje dag, men i onsdags hade jag spärrat av och slutade tidigare -för att kunna följa med Elvira första dagens på dansen💃🏼. Hon och Minou fick börja på showdance på haninge Dansstudio Ihop👯‍♀️. De var såå taggade den här dagen, jag hämtade med mig båda tjejerna (och Hollie) från fsk, så fick dem leka och äta hos oss innan dansen, den började 17.30 och strax innan kom Sofia med minous kläder och vi kunde sen åka mot dansstudion. 
Första gången nu fick jag och Sofia vara med och vänta utanför salen, men sen får man bara lämna av barnen och göra något annat i 45 min, coronaregler.. 
Båda tyckte de va jättekul, de hade bland annat dansat banandansen, den fanns tydligen på youtube oxå så att de kan öva hemma😅. 

Jobbet har gått bra hela veckan, jag har även under mina luckor pusslat ihop ett par nya naglar till mig själv, rosa marmorering
(null)

Häromdagen hade jag 3 kunder samma dag som ville ha naturell förlängning, det är såå sällan någon vill ha naturell och nu va de 3 på samma dag😅 men det blir fräscht, och stor kontrast till innan när det är förlängning.
(null)
Före👆🏻 efter👇🏻
(null)

Avslutade veckan med ett par baby blå 
(null)


Veronica har SÅ många roliga idéer för salongen, det går i 180 och jag älskare!! Hennes senaste projekt va kassadisken som blev SÅ SÅ bra! Vi kan inte fatta att vi inte gjort detta tidigare, hon sprayade hela kassadisken med guldfärg och lack och. Folierade skivan. När det var gjort såg allt annat så kalt ut, så vi valde att flytta blomsterväggen till bakom kassan istället och även ändra ljuset bakom tavelramen till knallrosa, den färgen gör sig inte rättvis på bild. Jag har även  beställt en neonlampa som kommer göra sig så bra mot allt det nya😍
(null)
(null)

(null)

(null)
😍 

Hollie har haft en bra vecka på fsk hon med:
(null)

(null)
(Ibland vägrar hon ta av sig mössan inomhus 😅) 


(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress