27 februari 2022

Vabb å helg

Allmänt

Förra veckan ringde fsk i onsdags, preciis när jag kommit innanför dörrarna på salongen. Då va Hollie snorig och lite hostig tyckte de, så det var bara till att vända och åka hem igen.. 
hon va lite låg den förmiddagen men efter dagsvilan va hon i sitt pigga jag igen. Så jag tror att hon bara hade en liten dipp där för hon sover lite oroligt vissa nätter och natten till onsdagen va en sån.  Hon fick iaf va hemma veckan ut för att gardera oss.
Att hon är snorig är ett Konstantläge för henne så länge hon går på fsk. Sen innan november har hon aldrig varit på fsk utan att va snorig, men under julledigheten och Thailand så va hon helt symtomfri, så så länge allmäntillståndet är bra får man nog räkna med att hon kommer behöva ha det så.. 


Hon fick för ovanlighetens skull vila hos mig i onsdags, det var gosigt❤️

(null)
Roas med snapchatfiltrena, sån himla gullig liten mus🥰🥰🥰


De enda bilderna jag fick från salongen förra veckan 👇🏻 på min nya neonlampa😍 jag älskar den!!
(null)Helgen då: 
Hampus har fortsatt med evighetsprojektet trappen, han har totalt slipat hela lördagen och målat ett lager vit bets under söndagen - och då har han hållt på heela dagarna. Det tar SÅN tid🥵 vi är långt ifrån klara men vi kämpar på. (Ja det är kämpigt för mig med 😂för jag får ta hand om resten - damm ÖVERALLT och sen barnen då😅).
Igår tog jag med mig dem och åkte ut till morbror Janne med mamma, även annika och emelle med familj va där, och sasja som fortfarande är i Sverige ett litet tag till🙏🏻. Vi fick världens finaste väder, strålande sol och vindstilla. Så vi va ute hela dagen, grillade hamburgare och fikade. Janne som är en sån Rysslandsexpert uppdaterade oss om allt man ville veta om Ryssland-Ukraina situationen, han kan han! 
(null)

(null)

(null)
Så många släktbilder vi tagit på den här trappen, vid olika tillfällen och olika konstellationer❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Elvira sov sen över hos mamma så vi hade bara Hollie hemma under kvällen, jag plockade upp mat på efendi på vägen hem för då var man inte speciellt sugen på att ställa sig å laga mat i ett dammtungt hem🥵. 
Idag har jag försökt att få bort det mesta av allt damm, och när jag inte gjort det har vi varit ute en hel del. Elvira ville ta fram cykeln så det fick hon göra -sån vårkänsla på den!☀️ men vi byggde även en liten snöbjörn av den lilla snön som ligger kvar 
(null)

Den fick stå i 3,5 minuter, sen kom Hollie….
(null)
😂