13 augusti 2022

Veckan

Allmänt

Under söndagen fick Hollie öppna sina paket.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen åkte vi ner till Södertälje för att hänga lite mer med Johan och Ebba och sen vidare till per och Carina för att se deras nya hus i Järna. 
(null)

(null)


(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Elvira blev kvar hos farmor och per fram till tisdag morgon, då fick hon åka hem till Åsa för jag började jobba på måndagen. Och det betyder att Hollie började på fsk igen . Det var HEMSKT att lämna henne, hon blev SÅ ledsen och sprang efter mig när jag gått ut genom grinden. Andra dagen hon skulle lämnas frågade hon "vira me", och då gjorde de ännu ondare i magen😭. hon blev lika ledsen då och sa (skrek i gråten) "hem mamma" 😭.
Jag hoppas att den saken kommer gå lättare nästa vecka.

På tisdagskvällen besökte jag en kund på sjukhuset, en kund jag haft i 10 år. Hon ligger på palliativ vård och jag fick göra hennes naglar för sista gången💔. Hon har krigat sig igenom de sista åren med mycket sjukdom men aldrig gett upp att komma till varken mig eller frisören, så att hon ska vara fin in i det sista är en självklarhet man gärna vill ge henne❤️ jag kommer sakna henne. 

På onsdagen var vi lediga, då ville jag göra något kul för barnen- och ta igen förlorad Ginatid. Så jag och hon tog med oss elvira, Hollie och Lennox till Leos, favoriten! De röjde runt i 3 timmar, sen åkte vi hem till oss så fick de leka lite mer med varandra innan de åkte hem igen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


På torsdagen hade jag ingen barnvakt till Elvira så då fick hon följa med mig till jobbet. Och VILKET tålamod hon hade, hon var så himla duktig hela dagen🙏🏻❤️ jag brukar aldrig ha tid för lunch men just den här dagen hade jag fått en lucka vid lunchtid så jag spärrade den och satte av för rastning av barn! På en timme hann vi äta glass, leka i Vasaparken och köpa med oss lite provianter till eftermiddagen. 

  (null)

(null)


(null)
Hon brukar va avundsjuk på mina matlådor, så den här dagen fick hon en matlåda 😅

(null)

(null)

(null)

(null)(null)

Till helgen var tanken att vi skulle hittat på något med Linn och Eric, men det fick styras av och skjutas framåt.. så istället tog jag med mig barnen ut till Muskö. 

(null)

(null)

(null)


(null)
(null)

Igår var vi och badade och idag var vi och badade! Det kan ha varit en av sommarens finaste helger. 
(null)

(null)

Till kvällen ikväll gick jag och Elvira upp på utsiktsberget och kollade på solnedgången och spelade yatzy. 
(null)
📸 : Elvira 
(null)
 

(null)
Fortsatte spelet på bryggan 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress