Vi åkte ut till Dalarö 8.30, först hem till pappa en snabbis och sen direkt till SSRS där vi började fixa lokalen. 
Hollie försökte vi söva runt 11.30 men hon somnade inte förrän 1h senare. Under tiden fixade vi iordning oss själva. Vi skulle va i gammelgården kl 14.00 och 14.30 började Ceremonin. Vi väckte Hollie 13.50 och hon vaknade upp med ett leende 🙏🏻 (inte själ (null)vklart när hon blir väckt och inte får sova så länge hon vill). 
Linnea och Jenny som är gudmödrar mötte upp oss i gammelgården innan. 

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Hollie gick som planerat in hand i hand med Elvira 💕 jag trodde inte hon skulle våga det först men det var inga problem. Ingångslåten valde vi : "vad det är bra att jag har dig" 

Ceremonin gick väldigt bra, det hon tyckte va läskigt var vattnet - då blev hon ledsen. Men direkt efter den lilla "händelsen" så skulle musikern Per sjunga vår valda låt, och när han började blev hon glad igen. Han sjöng "vart du än går" med Niklas Strömstedt. 
Mot slutet ville hon gå till mormor så det fick hon göra, sen fick mormor gå med oss ut. Utgångsmusiken tog vi passande: " du käre lilla snickerboa"
Vi hade valt psalmerna: "guds kärlek är som stranden" och "du vet väl om att du är värdefull". 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)(null)

Efter ceremonin åkte vi alla till ssrs där mamma åkte före och förberedde det sista med pastasalladen. Vi blev totalt 57 gäster och hade gjort pasta för mer 157 gäster, men hellre det än tvärtom 😂
Efter pastan dukade vi fram fikat 🍭. Vi hade världens tur med vädret!! Mest sol och lite moln, så vi kunde använda altanen. När vi åkte hem strax efter 18 tiden kom det oväntade regnet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Likt Elviras dop hade jag gjort frågor "från Hollie" till framtiden som kan va kul att läsa när hon blir äldre. Många gissade på att yrket/hobbyn skulle bli: rallyförare!?😂 och tipset när hon va arg på familjen var majoritetsvaren: ring mormor 😅.

Dagen var så fin och trots att man själv inte hinner sitta så mycket/umgås så var det väldigt kul att få se alla som var där ❤️
(null)

(null)

(null)
Och Hollie tackar för varenda en av alla fina presenter hon fick ❤️