7 april 2022

Veckan 🤯

Allmänt Hollie

Den här veckan har varit såå full med jobb och saker -inklusive vabb😒.
Vi börjar i måndags med att det då blev en sen dag på fsk efter en tajt jobbdag. Och under dagen får jag samtal från fsk om att Hollie inte ätit på hela dagen och därmed varit väldigt missnöjd. Hon hade under söndagen fått ont i munnen men det var inte på den nivån att hon inte alls åt. Men under måndagskvällen såg jag att hon hade blåsor i munnen. Den kvällen somnade inte hon förrän  nångång efter 01, sen vaknade hon varje timme och var ledsen. 
(null)

Tisdagen hjälpte mamma oss för Hollie kunde såklart inte gå på fsk. Dagen va löst tills jag under eftermiddagen insåg att jag aldrig skulle hinna hämta Hollie OCH va i tid till Elvira på fsk, så akutlösningen blev att Elvira fick följa med Minou hem, tack o lov för dem❤️.

Under kvällen hann vi med en husvisning (vi kollar bara på skoj) och jag hann med en paddel med Johanna och två till -sen var jag rätt körd efter den natten/dagen.. 
Natten till onsdagen blev halvbra, Hollie vägrar att ta nappen nu när hon har ont i munnen så varje gång hon vaknar och är ledsen  och man egentligen bara stoppar in nappen i munnen kan man inte det, utan måste försöka trösta henne istället, trött, mitt i natten, x antal ggr 🤯😴. 
Onsdagen vabbade jag på, Hollie vägrar fortf napp vilket resulterade i en nattning för dagsvilan på 2h.. hon somnade så Sent så sen fick jag väcka henne för att hämta hem Elvira och minou från fsk inför dansen. 
(null)

Den här dagen fick Elvira komma i pyjamas till fsk för de skulle få ha en spadag😍
(null)

Nätterna är fortsatt jobbiga. Hollie vaknar och är ledsen -ibland gallskriker otröstligt och vägrar napp, man skulle kunna se det som ett bra tillfälle att sluta med napp men just nu önskar jag inget hellre än att hon bara tog den och sov ordentligt 😩.
Under torsdagen jobbade jag låång dag för att ta igen onsdagen. 

Pappa är kvar på SÖS och har hittills fått göra 4 operationer i i sin handled under veckan 😔 jag vill helst bara att han ska få komma hem nu och inte behöva ha ont❤️‍🩹

Idag var första dagen på ? evigheter? Som jag slapp ta lämningen, obeskrivligt! skönt!!! 
Nu laddar jag för sista jobbdagen och sen är jag mer än redo för den här helgen🥵

Har varit dålig på att fota 💅🏻 den här veckan..
(null)

Kund som för en vecka sen varit på five five nails.. naglarna har på en vecka fallit av och slitits rejält 
(null)
Vi gjorde en naturell förlängning 👇🏻
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress