I fredags hade jag till en början med en hektisk dag på jobbet - vilket jag älskar att ha, speciellt nu för det är det sista jag förväntat mig. så jag avslutade dagen 15.30 med en lunch innan jag åkte hem och förberedde inför kvällen. Då hade vi äntligen fått till en tjejmiddag med nästan alla almåsisar, (en av de bra sakerna med att sommaren tar slut - folk är hemma igen😍🙏🏻).
Vi "tjejmiddags"invigde uterummet och kunde sitta där ute heela kvällen - och även natten, vi gick och la oss 02.30, och det var varmt hela tiden, att isolera golvet var nog en bra sak att göra🙌🏻. Det var en himla efterlängtad kväll som man aldrig ville skulle ta slut, men det fanns ju en morgondag att tänka på så slutet behövde tyvärr komma☹️. 
(null)

(null)


Lördagen: 
Gina sov kvar och vi gick väl upp vid 9 tiden, mest för att hinna med allt med dagen, annars hade jag kunnat sova lite till😬. 
Kl 12 skulle vi möta upp släkten på Lida för den införda årliga träffen till Andreas minne, den som vi ska ha i anslutning till hans födelsedag varje år❤️, den bästa traditionen vi kan ha. 
Det blev likt föregående år en jättemysig dag, jenny och Colin kom upp för den dagen och även sasja kom med Göran och Micke ut, superkul! Vi grillade korv, gick mullespåret i skogen, fikade och avslutade med att Vilma och Elvira fick gå i höghöjdsbanan som finns där.  (null)

(null)


(null)


(null)

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nästa gång vill jag gå höghöjdsbanan😍

Vi avslutade hemma med pannkaksmiddagen för barnen och fondue för oss
(null)


Dagens höjdpunkt var att Elvira har fått gått på Minous 5 års kalas🎈🥳
(null)
Hon fick lila/blå slingor i håret och en frisyr hon önskade  (null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress