Det har varit SÅ roligt att få jobba på riktigt igen, jag har nog aldrig varit så här taggad på jobb tidigare. Jag har även börjat gå all in på olika marknadsföringstjänster (och ska fortsätta med det kontinuerligt nu ett tag), det har varit både nya och gamla kunder som kommit  på mina arbetsdagar så det är oxå superkul!
Elvira och Hollie har haft det bra på fsk men Elvira är besviken över de dagar jag behövt hämta dem vid 17 tiden, hon tycker det är försent..🙄 Det är inte så kul att hon känner så men med tanke på att de blir lämnade runt 9 tiden så har de inte så långa dagar där ändå kan jag tycka. Jag hoppas det är en övergångsperiod och blir vardag för henne snart, hon är ju van med att bli hämtad vid 14 och som senast 16 under hela corona/mammaledighets året, så då är det inte så konstigt att det känns långt för henne. 
Hollie är fortsatt nöjd på fsk, hon äter och sover bra🙏🏻. Hon har sin peak på eftermiddagen efter lunch och vilan, då är hon oftast alltid glad och leker på utan problem. Vid 16 tiden går Elviras avdelning över till Hollies gård så de dagar jag hämtar efter 16 får de leka tillsammans ett tag, det känns oxå skönt. 
(null)
I måndags fick jag hem lite nsgelprodukter (som var väldigt försenade- därav de somriga färgerna 😅 men de funkar ju ändå - eller till vintersemestern) 
(null)
Jag hade bokat in mig själv till å få göra mina naglar i måndags, så jag passade på att prova en av de nya folierna💎

(null)
2 av veckans andra jobb, de färgerna som går mest nuförtiden är helt klart från nudekartan👇🏻 men snart kommer nog de höstiga, mörka färgerna på topp 
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress