I torsdags var min första riktiga jobbdag🎉 det var SÅ kul att va tillbaka, även om jag har jobbat lite varje vecka så känns det helt annorlunda att jobba nu! Nu känner jag mig supertaggad och peppad att komma igång ordentligt! Redan dem dagarna hade jag nya kunder som jag aldrig haft så det kändes kul, det blir så nu -man får börja om lite halvt på nytt. 
(null)
Hur snygga! 

I fredags fick Elvira sova över hos Tindra och Melker 
(null)

(null)
Hollie var hemma och röjde på i vanligt tempo💕

Och i lördags började vi utomhus för en fixardag med samfälligheten, rensa ogräs och sånt där.
(null)


Den här helgen har annars gått åt att fixa klart uterummet, hampus gjorde den sista isoleringen och idag åkte vi och köpte golv som han trott eller ej fick klart idag👏🏻. 
(null)


Vi gillade trallgolvet innan men det här skulle bli ännu mer isolerande och mkt fräschare, och så bra det blev! 
(null)
För bara en vecka sen låg han därunder och tryckte in masonitskivor och isolering

Idag slutade det så här👇🏻 (null)

(null)

(null)
När saker runt omkring kommer iordning vill jag ännu mer få bort den där Hemska soffgruppen…. Men den får va kvar så länge tills vi vet hur vi gör med saker och ting. Jag tvättade iaf alla kuddfodral till den under helgen, alltid något😬👍🏻

Men det viktigaste med den här dagen! Elviras hål i öronen 😍  hon har tjatat sen hon va 3 och säkert innan dess med om att få ta hål i öronen. Vi har alltid sagt "när du börjar skolan" som svar för det har känts som en lagom tid. Men nu börjar hennes kompisar få ta hål, och hon kommer nog inte va såå mkt större nästa är än vad hon är nu. Så igår kände jag att det var dags att låta henne få ta hål, och Hampus höll med. Så imorse fick hon veta att hon skulle få göra det, och hon har varit såå glad hela dagen. Jag följde med henne medan Hollie sov hemma och hampus byggde golv. Vi gick till en frisör i Haninge centrum (nu har de byggt om centrum sen jag va liten och fick ta hål, men den här frisören låg på typ samma ställe som där jag va när jag va 7år och fick ta mina hål😍).
Hon va så spänd och förväntansfull -men oxå nervös såg jag. Det gjorde ondare än hon trodde och hon blev nästan ledsen när det var klart, men hon fick ta en klubba på salongen och då blev det som att smärtan släppte☺️. 

(null)

(null)


(null)
Så himla stolt⭐️🤍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress