22 oktober 2021

Veckan som gått

Allmänt

Äntligen har vi fått en helvecka utan vabb 🙏🏻🎉🥂. Idag sa dock Hollies pedagog att de hade tänkt ringa hem oss för att hon va på gränsen till för snorig igen 🤦🏼‍♀️. Men nästa vecka ska restriktionerna ändras igen så att man kan träffa folk med lindriga symtom så då borde de va mindre känsligt, det känns behövligt för jag tror Hollie som så många andra skulle kunna ha den här rinnsnuvan hela hösten. Hittills har hon haft det mer eller mindre i 4 veckor men helt klart mer när hon är utomhus! Vi får se hur det blir.. 
Hampus skulle egentligen varit klar med dagsjobbandet den här veckan men de drog ut på tiden så han har jobbat dubbelt även denna vecka -och måste jobba imorgon, och kanske lite nästa vecka😂 (det tar aldrig slut..) 
Men SEN är planen äntligen att livet ska återvända till att han jobbar på ett jobb -och då nattjobb, och då kommer jag kunna jobba längre dagar🧩🧩. 

En del av veckans jobb👇🏻
(null)
Före👆🏻 efter 👇🏻
(null)


(null)
Före👆🏻efter👇🏻
(null)


(null)
Före👆🏻efter👇🏻
(null)


(null)
Före👆🏻efter👇🏻 (null)


(null)

(null)

(null)


Och fredagskvällen, jag va hemma till 16.30, vi lagade tacomiddag, tjejerna fick ha en myskväll innan läggdags -fredagsmyset är en av Elviras höjdpunkter i veckan, och efter nattningen körde vi på en lugn tv kväll 🙌🏻 (och jag kanske började förbereda litegrann inför årets pumpa🙈😍)
(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress