Kan va det bästa jag någonsin ätit, den bästa buffén iaf!
Det var i fredags vi va där, det var kvällen vi gav till pappa i 70års present🎉.
Vi började på sjöstadens skybar för en fördrink, där va även mamma med som sen skjutsade in oss till Grand hotel. 
(null)

(null)

(null)

Vi hade bord från 18.00, och vi va inte sena med att komma först 😂. Buffén var uppdukad i "vinterträdgården" som de hade gjort det såå fint i! Och maten, den går inte att beskriva med ord, det fanns ALLT och mycket mer tillbehör än jag förväntat mig och jag älskade precis allting!

Bildbombande på mat för att jag ska ha något att gå tillbaka och sukta efter🤤
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null) (null)

(null)

(null)

Mina tallrikar, och det var nog inte helt alla😅
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null)
❤️❤️❤️❤️ världens bästa kväll för världens bästa pappa! 

Lördag:
Colin skulle kommit upp med Michael och firat hans 2-års dag, men han blev sjuk så det fick ställas in och flyttas fram till obestämd dag 😔💕. 
Istället fick Elvira följa med och kolla på melkers hockeyträning och sen fortsätta dagen hos mamma, jag åkte till returen med allt skräp från förrådsrensningen och passade på att göra en storhandling inför veckan. Hampus jobbar fortf. Dubbelt så jag är för det mesta ensam med barnen, så det är skönt att ha middagar och sånt färdighandlat då.. 
Strax innan middag kom mamma hem med Elvira och stannade på egengjord pizzamiddag🍕. 

Idag:
Jag anmälde mig på en digital kurs för babyboom naglar -ombrenaglar. Tekniken är något jag kunnat och lärt mig tidigare men dock inte med det märket jag jobbar med nu -Light Elegance. Så jag ville framförallt gå den för att se vilka produkter de rekommenderar att använda i varje steg, och det var såå lärorikt!! Jag fick med geler i kurskitet som jag inte ens hade provat innan som va Superbra! Sen är det alltid kul att bara prata med olika nagelterapeuter generellt om yrket, man får alltid utbyte av varandra när man väl ses. 
(null)

(null)
Färgombre, faded french, tvåfärgad ombre och glitterfade✨

Jag passade även på att proppa bilen FULL med saker som skulle slängas från salongen och tog svängen förbi returen på väg hem. Den befrielsekänslan efter att ha varit på soptippen är beroendeframkallande🙌🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress