24 november 2021

Ligger efter

Allmänt

Ja herregud vad jag känner att jag ligger efter med saker- med hemmet, med jobbet, med julen, med allt!! Det känns som att jag gör allt i sista sekund och hinner precis men jag hatar ju det, och jag älskar att va förbereddd och göra saker i god tid, där är jag inte nu.  
Idag har vi skickat in vårat bidrag till en stor tävling vi bestämde oss för 1,5 vecka sen att va med i, det är en fantasy Frans tävling men som inkluderar en "helkropps outfit", så vi alla har hjälpt till på ett eller annat sätt med vår expertis. Vi får tyvärr inte visa bilder förrän tävlingen är avslutad. Det känns jättespännande, om vi inte får en bra placering ska det bli väldigt kul att se de som fick det, jag tror det kan bli väldigt coola bidrag men jag har svårt att se hur man ska kunna gå mer all in än vad vårat bidrag va😅.  En del av förberedelserna. Vi blev klara med vårat bidrag -Elin kl 23.30 ikväll, 12h tog det..  (null) 

(null)


Sen håller vi på att planera inför black friday på fredag, vi har 25% på alla produkter, bubbel, snacks, tävlingar osv. 
(null)

(null)

(null)

Jag gjorde ett halvt tappert försök till å få upp utebelysningen i måndagskväll, det gick sådär, fick halvt upp slingorna utanför entrén - de funkade perfekt i en kvart tills ena slingan slocknade och den andra åkte ner, så där är vi nu🤦🏼‍♀️😂. Resten av julsakerna är nertagna från vinden och väntar på att få komma upp - förhoppningsvis sker det under den kommande helgen. Att det redan då är första advent kom som en liten chock, jag tycker att november som annars brukar kännas evighetslång försvann på tre sekunder.  Vi gör ett nytt försök till helgen,
Nu ska jag hem å sova 👋🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress