I torsdags ringde jag och bokade en tid för Hollie pĂ„ Martina, Carina kom och tog hollie pĂ„ fm och under eftermiddagen Ă„kte hollie och Hampus in. Dem blev remitterade till Astrid Lindgren för fortsatta undersökningar, bla lungröntgen. Jag avbokade min sista kund och Ă„kte direkt till Astrid Lindgren. Vid 18 kom jag in och strax dĂ€refter fick vi svaret frĂ„n röntgen  att hon hade lunginflammation pĂ„ höger sida.  Vi gjorde fortsatta undersökningar under natten/kvĂ€llen och vid 03 fick vi veta att vi skulle lĂ€ggas in. Hollie var sĂ„ duktig, hon somnade om flera gĂ„nger under natten och blev alltid vĂ€ckt av att nĂ„n ville "brĂ„ka" med henne, det var svĂ„rt att fĂ„ in en port i hennes smĂ„ vener, totalt fick hon den hĂ€r natten 8 stick i fingrar, hĂ€nder, armveck och fötter💔. Det var en lĂ„ng natt pĂ„ akuten, barnavdelningen var överbelastad sĂ„ vi behövde vĂ€nta ett tag tills vi fick ett rum dĂ€r. Vid 05 fick vi komma upp till avdelning 10. 
Hampus hade fĂ„tt sitta i bilen och vĂ€ntat/sovit tills vi fick veta om vi skulle lĂ€ggas in el inte för pĂ„ akuten fick man bara va en förĂ€lder. NĂ€r vi fick veta att vi skulle lĂ€ggas in kunde han Ă„ka hem. NĂ€r vi kom upp pĂ„ avdelningen kunde Ă€ven jag försöka sova, de gick vĂ€l en timme som max.  (null)
(null)

(null)

Fredagen 
Under förmiddagen kom Carina förbi med lite saker till mig, jag hade inte en enda sak med mig sĂ„ det var vĂ€ldigt skönt att kunna byta om frĂ„n gĂ„rdagens jobbklĂ€der som blev nattens sovklĂ€der. 
Under dagen fick vi veta att hon hade utöver lunginflammationen en bakterie som pĂ„verkade henne oxĂ„, sĂ„ det blev som en dubbel sjuka. Vi fick oxĂ„ veta att vi minst skulle behöva stanna till söndag. Hampus fick dĂ€rför komma med Ă€nnu mer extraklĂ€der och för att va lite med holle under em. Den hĂ€r dagen lĂ„g hon bara i sĂ€ngen hela dagen, pĂ„ sin höjd satt hon i nĂ„gra sekunder men det var inte mĂ„nga💔. Hampus behövde Ă„ka hem till Elvira som blivit hĂ€mtad av Anna pĂ„ fsk. 
PĂ„ kvĂ€llen vaknar hollie och Ă€r super ledsen, gallskriker i 20 minuter och Ă€r otröstlig, jag tycker hon verkar ha ont i magen sĂ„ efter att hon fĂ„tt laxerande medel och det fĂ„tt gjort sitt somnade hon om och sov relativt igenom hela natten. Hon fick lite kollar och antibiotika under natten men de sov hon nog igenom om jag minns rĂ€tt, (Dagarna och nĂ€tterna gĂ„r ihop).
(null)


(null)
Hon fick en present frĂ„n sjukhuset❀❀❀
(null)

(null)

(null)

(null)
Lördagen
Under hennes vakna tid mellan 9-11.30 och 13.30-17 var hon nĂ€stintill hela tiden helt otröstlig, hon pekade pĂ„ massa saker men inget ville hon ha. Hon ville gĂ„ ut pĂ„ avdelningen men nĂ€r hon fick det blev hon arg/ledsen. Inget kĂ€ndes bra för henne. Plus att hennes infart i handen verkade göra ont. 
De kallade upp specialister som fick sĂ€tta ett tionde stick pĂ„ henne, allt för att det ska gĂ„ sĂ„ smĂ€rtfritt som möjligt. De fick dit infarten pĂ„ första försöket och nu satt den pĂ„ foten. 
Men den hĂ€r infarten funkade inte mer Ă€n nĂ„gra timmar.. 
Droppet som satt i varnade hela tiden under Em för övertryck och det var vĂ€ldigt trögt att spola igenom porten för sköterskorna. De bestĂ€mde för att ta ut den och sĂ€tta en ny med hjĂ€lp av narkosen, det visade sig att infarten hade böjt till sig sĂ„ det var inte sĂ„ konstigt att de inte funkade..
Efter att infarten var borttagen i nĂ„gra timmar var hollie sĂ„ mycket nöjdare, hon gick till Ă„ med ut och ville gĂ„ lite sjĂ€lv, hon lekte lite med leksakerna och hon fick Ă€ven smaka pĂ„ vĂ„r middag, hon Ă„t en halv tugga knĂ€ckebröd, massa smör, lite frukt och gurka. 
(null)
Hon fick under frukosten i sig 4 havrekuddar och jag fĂ„ngade dagens enda leende❀❀❀
(null)

(null)

Hampus lĂ€mnade av Elvira hos Carina och kom in till oss efter lunch 
(null)


(null)
(null)

FortsĂ€ttning följer.. 


Linnea

Lilla Hollie ❀❀❀ Krya krya krya

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress