Igår fick hon äntligen gå till BVC igen, jag tror jag har avbokat tiden 5ggr pga hennes snorighet. Hon fick en vaccinspruta mot mässling bla. Och hon fick vägas/mätas. Vi har kanske trott att hon legat på överkant på kurvan eftersom vi kan tycka att hon äter hiimla mkt, men de gjorde hon inte. Hon följde kurvan exakt  med sina 84,2cm och 12,1kg🥰

(null)
Jag tror mkt av hennes matintag behövs pga all energi hon gör av med på all sin vakna tid. Hon säger inte många ord, i princip säger hon : "mamma". "pappa", "där", "oj", "aj" och "ägg" har hon ju sagt nån gång oxå 😅 och ett slags "mm" när hon vill något man frågar. Men hon gör sig väldigt lätt förstådd, hon är bra på att visa vad hon vill och hon förstår väldigt mycket av vad vi säger.
 Hon är bra på att leka själv men helst vill hon leka med Elvira. Hennes favorit är helt klart utan tvekan Elvira! Hon bryr sig så mkt om henne, det går inte en enda gång som Elvira är ledsen utan att Hollie är där och klappar på henne, -och skrattar, jag tror som sagt det är hennes sätt att få henne glad. 
Förutom Elvira älskar Hollie som bekant mat! All mat och även matlagning gillar hon. Hon har lärt sig att man kan skjuta fram en köksstol att klättra upp på så att hon ser vad jag lagar för mat, där kan hon sen stå och titta och såklart provsmaka ända fram tills maten är klar. 
Hon älskar hampus bil - hon älskar inte min bil 😂 varje morgon som hampus bil är hemma springer hon fram och pekar på den, besvikelsen när hon inser att vi ska ta min är total. Varje kväll vinkar hon även godnatt till hampus bil som syns från hennes fönster. 
Hon har fortfarande kudden som "snuttis", vilken kudde som helst går bra så oavsett kudde bär hon gärna runt på den, hon lägger sig och gosar på den - och kommer springandes till oss med kudden och ett "oj" när örngottet har åkt av. 

Jag kan inte komma på mycket som hon inte gillar - men hon gillar inte att ha täcke på fötterna. Eller att borsta tänderna, där har vi en riktig utmaning för det går i princip aldrig enkelt! 
Och sen är det väl att ligga stilla hon inte gillar heller 😅
❤️Från fsk 
(null) (null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress