29 maj 2021

Förberedelser

Allmänt

fritiden den här veckan har jag lagt åt att handla/ förbereda till Elviras 2 kalas hon ska ha. I år blir första året hon ska ha ett kompiskalas så det blir dubbelt fixande = dubbelt så roligt 😄. Båda kalasen ska ha frost tema, (nu kom den- det känns som att alla tjejer nuförtiden genomgår en "frostperiod"). 
Och ja det är tidigt att börja nu 😅 (1&2 veckor kvar) men jag tycker det är kul och för att de ska va kul ska det inte va stressigt. 

Ett av pysslet👇🏻 vad det ska bli (om det lyckas) får man se efter kalas nr2 😁
(null)
(null)
(null)Hampus har på sin fritid fortsatt med uterummet, och nu är sista plankan satt och allt som går att måla på insidan är målat🙏🏻. Sen får vi se hur vi gör med inredningen, helst vill man ha en mini loungedel och ett matbord utan att det ser plottrigt ut, men det får vi känna efter sen vilket behov man har mest där. Så länge får vår (fula) loungsoffa stå kvar. 
(null)

(null)(null)

(null)

Medan vi åt det där som fredagsmiddag👆🏻 fick Elvira följa med mormor ut till Muskö och gå på Sjökrogen för första gången i år. Anna och barnen var oxå ute, så Elvira ville såklart inte komma hem idag utan stannar till imorgon 😅
(null)

(null)