8 mars 2021

Måndag

Allmänt Hollie

Idag har jag mest fixat med barnens kläder, -rensat, sorterat och lagt in massa nytt de fått från Junia och Alicia, Elviras garderob blev färdig och välorganiserad😍🙏🏻 
Medan hampus fortfarande va hemma tog jag en sväng till panduro och köpte massa nya färger och tavlor. Vi har ett projekt jag ska försöka göra till väggen ovanför kaminen, men om det kan lyckas och bli snyggt är ungefär 50/50, så vi får se. 
Vid 17 åkte mamma och Elvira till simskolan. Det var sjunde gången idag och det går bra för henne där, hon tycker det är kul att va där och att simma. 

Holliestatusen: 
hon säger mamma och pappa (mest i ledset tillstånd men även andra gånger oxå). Hon har precis börjat säga något som man hör är "titta". Hon ger oss nappen om vi ber om den, eller en sak hon håller i. Hon härmar ljud vi gör. Hon Älskar att bada och musik -speciellt Spice girls wannabe, när den sätts på kan hon aldrig sitta still. Hon älskar inte att ligga på skötbordet och byta blöja.
Hon sover 1-2ggr/dag beroende på hur lång/när första vilan blir. 
För natten nattas hon med välling kl 19.00, ibland somnar hon på en gång och ibland ligger hon kvar och pratar lite men somnar sen - oavsett är det väldigt sällan vi behöver sitta bredvid henne när hon ska sova, det har nog aldrig hänt hemma. Hon vaknar mellan 06.30-08.00 men oftast 07.00. 
(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress