11 juni 2021

Fredag

Allmänt

Idag hade Elvira tid för sitt allra sista BVC besök, hampus behövde komma hem från jobbet för att passa Hollie den kvarten det tog (så onödigt 🙄 jag fattar fortfarande inte varför inte småsyskon som man är föräldraledig till inte får följa med in, skulle den va smittad kommer det ju garanterat från nån av oss och då finns redan smittan där!?🤷🏼‍♀️) men men, det bekymrar oss inte längre för nu ska vi ju inte dit mer och corona är säkert över snart✊🏻. 
De kollade synen, vikt, längd och allmänt hur allt är med henne. Allt såg bra ut och hon var redo att skrivas ut från BVC för att komma in i skolans värld nästa år 😍🙏🏻. 

Tyvärr gjorde detta BVC besök att Elvira missade sin förskoleavslutning som var idag. Men jag hade ändå missat att hon skulle få va med (eftersom det är en fredag), och jag hade dessutom missat att den var idag, så två missar i en smäll, kan inte bli mer Elinigt👏🏻🤯 (jag vill ha semester) 

Resten av eftermiddagen har vi varit ute en del och även kalaspysslat inför morgondagen när Elvira ska få ha kalas för släkten🎉

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress