Ja gud vad vi längtat!! Vi har inte kunnat vara där på flera helger nu pga kalas och uterumsbyggandet, men nu kom vi äntligen ut! På årets varmaste helg dessutom 🙌🏻.
I fredags efter hampus slutat jobbet åkte vi ut, då tog vi kvällens middag på sjökrogen efter att Hollie somnat. Elvira fick äta middag hemma och ta en efterrätt där. 
(null)
(null)
Hollie fortsätter på sin vilda sida, det tog två försök så hade hon lärt sig klättra upp hela vägen i rutschkanan, så vi fick säkra upp lekställningen med kompostgaller och madrasser🙄😅


(null)
(null)

(null)     


Lördagen-Mammas födelsedag 🥳
Vi "väckte" henne med frukost och paket på sängen. Vid lunch kom mårten och Stina över med båten från sjöstan och åt sill-lunch med oss, sen åkte de hem och kort efter kom morbror Janne och Göran ut istället. Vi fikade, barnen fick bada (Hollie älskade det även hon). Och till kvällen grillade vi grillspett och satt ute till 23😍🙏🏻  (null)

(null)

(null)
(null)
(null)

(null) (null)

(null)


Söndagen:
Projektet att få båten i sjön startade och gick efter ett par vändor lyckat! Vi tog en premiärtur till viken framför sjökrogen och Badade! 😍☀️ så skönt och så somrigt! 
(null)

(null)
Innan sjösättningen gick vi ner till kiosken och köpte mjukglass🍦
(null)


(null)
(null)

(null)


(null)

(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress