15 juli 2021

Veckans halvtid

Allmänt

Måndagen: hampus behövde jobba ett par timmar på förmiddagen, så han åkte hemifrån innan vi vaknat. Vi fick undertiden han var borta sällskap av Sofia, Emil och Elina ☺️🙏🏻 (null) 
(null)

(null)


På eftermiddagen fick barnen bada i bubbelbadet och vi fick varsin gin o tonic
(null)

Innan middagen gick jag och Elvira bort till klipporna och tog ett välbehövligt  kvällsdop -för herregud vilka dagar vi får🙏🏻☀️☀️☀️ och 26 grader i vattnet! 
(null)
Elvira när vi gick till klipporna: "det här känns som en låtsatsskog för det låter så ljuvligt" 
(null)

(null)

(null)


Tisdagen: vi tog efter Hollies vila en tur till Nynäshamn för en lunch på kroken och lite handling inför veckan. Mamma kom ut till kvällen och stannar hela veckan 

(null)

(null)

Min lunch🤤
(null)


(null)
Mamma passade tindra och Melker under dagen så de va på Muskö under den tiden, efter lunch och handling åkte vi direkt till stranden och tog ett dopp med dem. 
(null)

Onsdagen: 
Mamma åkte in och jobbade ett par timmar, under den tiden var vi på stranden och hemma. 

Morgonträningen
(null)

(null)
Dagens drink: mojito
(null)

Efter att mamma kom tillbaka (och efter den mojiton👆🏻😅) åkte mamma och jag till nyöppnade arbottna som ligger nära här, de har börjat med yoga varje ons-sön så vi va med på ett sånt pass. Det var skönt, jobbigt och roligt att va med på. 
Vi åt sen middag med barnen idag för alla var hungriga redan då, sen blev det en kväll efter 19.00 i lugn och ro (och med lite spel). 
(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress