Vi bestämde idag för att vi skulle besöka pappa över helgen. Han kommer hem från nämdö först imorgon men vi åkte ut till Dalarö idag. Elvira fick igår följa med mormor till Muskö och ville stanna till imorgon så henne får vi hit först imorgon fm. 
På vägen ut till Dalarö lyckades jag få en vaccintid så 14.05 var det min tur i torvalla! Allt gick supersmidigt, stod 10 min i kö och sen kom jag in, fick en spruta ock gick ut! Så nöjd att allt gick att boka så spontant och gick så snabbt avklarat🙏🏻  Jag vaccinerar mig inte för att jag vill/känner att jag behöver för min skull, utan för att det känns som ett måste för min del, så på ett sätt vill jag ju alltså ändå, men jag kommer fortsätta livet utan säsongsvaccinen. Behöver man ta covidvaccinen årligen för att hålla det i schack kommer jag göra det. 
(null)
Jag fick modernas👆🏻
(null)
I väntan på mig fick hon köra bil och ratta musiken 😅👆🏻

Efter detta fortsatte vi ut mot Dalarö. 
(null)
Vi minns inte senast Hollie var här! Men det måste varit när vi trots Coronan åkte med pappa ut till nämdö förra året, och då var hon liiten. Så iprincip var det bland de första gångerna hon var här nu! Så sjukt… 
(null) (null)
Smultronjakt

(null)
(null)

  Vi sover i sjöhuset så vi packade oss iordning och gjorde oss hemmastadda där innan middagen 
(null)17.30 hade vi bokat bord på solsidan så vi gick ditåt i lugn och ro strax innan (null)
(null)

(null)
När vi kom hem var hon redo för sängen 👇🏻 med kudden som hon älskar 
(null)


Vi avslutade kvällen i glashuset med några parti Chicago👌🏻Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress