Det var igår, alltså inte 8 juni som jag trodde 🙄.. det var 5 års kontrollen och hennes andra tandläkarbesök i livet, och soooom hon längtat, hon älskar att gå dit! Så när det äntligen blev hennes tur i väntrummet gick hon snabbt före mig in i rummet och hoppade upp på tandläkarstolen innan ens tandläkaren hann sänka den, "oj har du längtat hit?" Blev tandläkarens fråga 😂 sen låg hon gapandes innan ens tandläkaren hälsat oss välkomna 😂😂. 
Allt såg jättefint ut, inga hål! En av hennes framtänder har vi sett är lite missfärgad och det kan bero på en skada/slag mot tanden så det är det enda vi ska ha koll på- att den inte börjar göra ont. 
Tandläkaren ställde några frågor, och Elvira svarade-
"Hur ofta äter ni godis hemma?"
-bara en dag i veckan och ibland busar vi men det är inte så ofta 
"Vad dricker ni till maten?"
-mjölk och vatten men mest mjölk för jag gillar inte vatten, och jag dricker nästan aldrig vuxendricka (det vi kallar läsk, men så kom➡️), och speciellt inte öl för jag haaatar öl.
😂😂😂
Både jag och tandläkaren skrattade oss igenom hela tandläkarbesöket för hennes sätt att uttrycka sig, hon är så rolig och lillgammal. Det sa tandläkaren när vi gick oxå -"det är som att prata med en vuxen när man pratar med henne". 
 Det finns inget som är så roligt som att va ute med henne bland folk, hon är så social och säger så kloka/roliga saker, jag måste bli bättre på att skriva upp allt roligt hon säger bara så att hon (och jag) kan läsa det när hon blir stor. 
(null)
Hon fick välja två leksaker, en ring och ett slajmskelett valde hon. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress