4 februari 2021

Veckan hittills

Allmänt

Det har inte hänt så mycket - vira har fått varit hemma från fsk hela veckan, hon va lite lite lite "förskolesnorig" i måndags -de va det som blev av helgsjukan🤷🏼‍♀️, men som blir värre när hon är ute vilket de är mycket på fsk så det är ingen idé att ta dit henne i dessa tider. I vanliga fall hade de inte kommit på tanken att ha henne hemma för den här symtomen men i Corona tider och när jag/vi ändå är hemma så är det bäst så. Dessutom vill jag inte att hon drar hem nån "riktig" sjukdom nu innan vi ska till fjällen nästa vecka, så det känns ändå motiverande bra att hålla henne hemma. 
Men hon fick gå på sin simning i veckan iaf - eftersom hon inte är sjuk sjuk. Det hade varit lika kul som sist🎉 

(null)
Vi har fördrivit dagarna hemma i pulkabacken 
(null)
(null)
Och lek hemma
(null)

(null)

Natten till jag skulle jobba sov jag i gästrummet för att inte bli väckt när Hollie bökar runt. Så på morgonen kommer Elvira in till mig och frågar plötsligt: "mamma varför sitter det en häxa på grannens tak", jag svarade trött att det gör det inte alls för att häxor finns inte på riktigt.. sen fick hon mig att kolla och ja, jag fattar varför frågan dök upp 😂
(null)


Jag har som vanligt jobbat en dag oxå - och såklart den dagen snön vräkte ner så när jag kom hem mötte jag Hampus i dörren som då behövde åka iväg på sin snöjour. Tredje gången i rad nu som det snöar när jag jobbar - och som det krockar med Hampus jobb.. 
så vill ni veta hur de blir nästa vecka så kommer det vräka ner snö på måndag 💁🏼‍♀️❄️❄️❄️(och vi lär behöva en barnvaktsjour😅). 

Idag skulle städerskan komma så Hampus kom på idén att vi kunde åka till Muskö över natten för att hålla oss borta - de va en bra idé! Det var SÅ fint här när vi kom ut, jag har aldrig sett så mycket snö här under nått av de här åren😍 
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Vi avslutar den här kvällen med Chicago spel och Donkey kong spel👌🏻
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress