19 februari 2021

Vardag

Allmänt

Veckan som gått har verkligen inte innehållit något spännande, och dagarna har sett likadana ut. -lämnat vira på fsk, sövt hollie, haft fritid, matat Hollie, roat Hollie, sövt henne igen, haft fritid, hämtat vira, matat, roat, lagat mat, nattat barn, haft fritid osv. Men på fritiden/kvällar har jag ägnat mig åt att fått klart en beställning så det har ju känts lite "meningsfullt", (inte för att det inte är meningsfullt att ta hand om barn..). 
Men jo en "händelse" som hänt (veckans kankse största😂) vi flyttade in Hollies säng i hennes rum så att hon får sova där nu. Det har gått bra för henne, men jag däremot saknar att ha henne nära så jag funderar på att flytta tillbaka henne🙄 vi får se..
 

Tavlan blev egentligen klar idag men efter att jag granskat den så insåg jag att ett par saker ska korrigeras, men det är snabbt gjort imorgon👍🏻. Beställaren ville ha en precis likadan tavla som mamma fick, men precis likadan blir den ju aldrig och det är det som varit det svåra, att man har som ett "facit" man vill efterlikna men som är omöjligt att få identiskt -vilket iof är bra, jag vill ju helst att varje tavla ska va unik. 

❤️👇🏻👇🏻

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress