Igår fyllde morbror Göran 75år, hans första födelsedag utan Jirina😔 Dessutom i coronatider när ingen får va nära, det är inte lätt. Men jag är så glad för hans skull att i alla fall alla vi som va där kunde va med och fira honom och ge han lite ljus över dagen. Sen allt hemskt hänt vår släkt med Andreas och nu med Jirina så känns det ännu viktigare att träffas tycker jag, och det känns som att man ses på en annan nivå än tidigare -svårförklarat, men man kanske tar vara på att få träffa dem man fortfarande kan.
 
Jag tog bara med mig Elvira ner, Hollie har varit så snorig och hängig/klängig så jag ville helst inte behöva ta me henne, och det var rätt skönt faktiskt (förlåt Hollie). Men när man ska va ute länge, med en bebis som helst inte vill sitta still, och man inte kan gå in - då är det mest problematiskt för alla inblandade 😅. 
(null)

(null)

(null)
Micke och Ellens lilla hundvalp Loui💙 sån himla sötnos
(null)

(null)


(null)

Vi var hos Göran till 16 tiden sen åkte vi hem med mamma och Ellen som skulle in till söder. 
Det var så skönt att bara ha ett barn för en dag så vi förlängde de och stannade på middag hos mamma innan vi åkte hem ☺️. 

Idag har det varit vårfeeling ute, man kunde sitta i solen i lä och det värmde☀️. Jag har tvättat av altanen på framsidan och utemöbler har tagits fram, inte en dag för tidigt😍
Felicia kom över ett tag och lekte med Elvira innan middagen. Sen va den här dagen slut☀️
(null)