20 december 2021

Ny vecka ny åkomma

Allmänt

Vi skulle kunna börja en spännande serie om varje veckas åkomma/sjukdom på Alfabetsvägen 58.. Elviras feber från förra veckan är över och utbytt mot något vi inte behöver gå djupare på vad det är😂jag har tre fasor när det kommer till barnåkommor, och jag kan iaf meddela att detta är en av dem 🙄..

Men nu har vi väl snart gått igenom hela listan på typiska barnsjukdomar -det är vattkoppor och löss vi saknar men jag tänker att vi skippar dem. 👌🏻

Helgen blev som planerat lugn, vi har julbakat, köpt de sista julklapparna till barnen, pysslat, fixat sista listerna i köket, tvättat, städat osv. 
Jag har fortsatt med en porträttbeställning jag helst ska va klar med innan resan -tveksam på att jag lyckas mdd det men jag ska göra mitt bästa. Jag har väldigt mycket på jobbet och ganska mycket att förbereda innan 1.jul och 2.Thai. Ge mig mer tiiid (-och då barnfri tid)😁. 

Ikväll är målet när jag kommer hem att försöka få klart iaf hampus thaipass, eftersom han är den enda jag lyckats boka pcr test åt i krabi. Men 1 av 4 är bättre än 0 av 4👍🏻

(null) (null)


Gjorde julstjärnor av toarullar 👇🏻 (null)
Nissebusen:
(null)
(null)

Lördag 
(null)

(null)
(null)
(null)

(null)


Söndag 
(null)

(null)

Måndag 
(null)
(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress