12 december 2021

Magsjuka, jobb, helg

Allmänt

Efter att Hollie åkt på magsjuka så var det efter några dagar Elviras "tur". Hon blev snabbt bra men fick va hemma från fsk halva förra veckan tillsammans med Hollie som oxå va hemma. 
Vi har nästintill löst hela nästa vecka så att barnen kan va hemma då med, förutom imorgon, då ville Elvira gå på fsk för då ska hon få va Lucia🙏🏻, det har hon längtat efter sen typ förra året 😅, men Hollie blir hemma. 

Ett par av jobben och nya julfärger: (null)

(null)
Gellack på naturlig nagel👆🏻
Och på gelnaglar👇🏻
(null)

(null)


Igår var det Helges dop❤️ jag tog med mig Elvira och va med i kyrkan -Österhaninge kyrka. Men fikat ställde vi in för oss, jag får åka förbi honom i veckan istället❤️
(null)

(null)
Elvira hittade en nyckelpiga på vår bänk🐞
(null)


(null)

 
(null)
❤️❤️❤️

Efter dopet åkte vi hem och plockade upp hampus och Hollie, för att sen åka ut mot muskö och tömma spabadet med mamma. Det tog ett tag så när vi va klara var det dags att åka hem å laga middag -fondue, följt av en kväll med julklappshandel, så vi är nästan klara där🎁.

Och idag va nästa firande - för Melker som fyller 9 imorgon🥳, vi var utomhus vid kolmilan på Gålö🎈 (null)
(null)

Så efter korvgrillande och fika passade vi på att åka till ladan och byta däck på min bil -ja de va på tiden❄️. 

PCR test är bokat till måndagen före resan, då får man svar senast kl 12 dagen efter och på onsdagen åker vi. Jag vill åka nuuuu. 
(null)


Nissebusen:
Torsdag:
(null)

(null)

Fredag:
(null)

(null)

(null)
(null)
(null)
Jag valde en film som bara va 30minuter, och Hollie satt som ett (livsnjutande) ljus igenom hela filmen 😍 Elvira sa att de va den bästa bion hon varit på och hon önskade att den va längre. 

Lördagen:
(null)
(null)
(null)


Söndagen: (null)
(null)
(null)
(null)

(null)
Elvira hittade till slut alla 12


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress