5 december 2021

Helgen

Allmänt

I fredags kom Carina hem och passade barnen till kvällen, så vi bokade in en spontan "datenight"🤩. Spontant blir ju oftast bäst! Och så ikväll me, jag ville helst till stan men hampus ville helst stanna i haninge, så vi stannade i Haninge 🙄🤷🏼‍♀️😅. 
Men det blev så bra!! Vi hittade en ny restaurang i Vega -en tapas restaurang med Så god mat! Så mysig inredning! Och Så trevlig personal!! Allt va verkligen svinbra så jag förstår inte hur vi inte kunnat hittat dit tidigare. 5 minuter med bil från oss -så ja vi hade lika gärna kunnat gå, men vi tog taxi. 
(null)

(null)

(null)

Fredagens nissebus:
(null)

(null)
 

Lördagen: 
Vi fixade hemma -hampus gjorde klart och målade klart alla nya lister i uterummet. Jag och barnen gjorde pepparkakshus, tanken va att jag skulle göra ett stort pippihus och Elvira och Hollie skulle få göra minihus. Men mitt pippihus blev så himla fult så jag gav över det till Elvira lät henne göra vad hon ville med de😅
(null)

(null)

Jag fick iaf gjort årets två stora "Elvira" och "Hollie" pepparkakor som hängdes upp i köksfönstret idag. 
(null)

Nissebuset: (null)
(null)Söndag: 
Jag och Hollie har varit hemma hela dagen. Hampus och Elvira åkte iväg till tippen och till Elviras STORA lycka ner till farfar och Åsa för att äntligen få hämta hem hennes och Hollies adventskalendrar som Åsa har gjort. Vi har inte haft tid att åka förrän den här helgen pga sjukdom/jobb🙄, så Elvira har längtat väldigt mkt till helgen. 
Nu är de upphängda på varsin kalender och de fick en rivstart med att få öppna 5 paket på en dag😅. Även Hollie tycker att det är kul med paket nu ☺️
(null)

(null)

(null)


Nissebuset:
(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress