8 december 2021

Resförberedelser..

Allmänt

Igår ringde Hollies fsk pedagog och ville bara informera mig om att de fått ytterligare ett potentiellt vattkoppsfall på avdelningen (-hon är väldigt mån om att vi ska kunna komma iväg på vår resa🙏🏻❤️).. så samma kväll åkte vi till Ica maxi och vaccinmottagningen som ligger där för att se över hur ett vattkoppsvaccin skulle va. Det visade sig inte va aktuellt för oss, de börjar först verka efter ca3 veckor och kan då ge lindriga symtom -precis till vår avresa. Så vi hoppade de men gav Hollie istället sin första dos av hepatit A. 

Hollie skulle potentiellt redan Kunna va smittad men vi hoppas för allt i världen att hon sluppit det och bestämde därför att hålla henne hemma med hampus resten av den här veckan -och generellt så mkt det går, det känns som att hon suger åt sig av minsta lilla just nu. Elvira har varit väldigt hostig, framförallt på nätterna så hon får oxå va hemma. 

Andra "åtgärder" vi försöker göra nu är att inte låta Elvira leka med några kompisar som går i skolan, eller generellt träffa ovaccinerade i den mån det går. Hon kan såklart bli smittad på fsk men man får dra en rimlig gräns😅.  
I Sverige slipper barn ta PCR test men i Thailand får de ta ett salivtest och om det är nån jag är orolig för att de ska bli smittade just nu så är det barnen -eftersom dem är ovaccinerade. Vi kan oxå bli smittade även om risken såklart är betydligt mindre men vi är så försiktiga vi bara kan, träffar inte ovaccinerade i den mån det går och undviker "onödiga" kontakter. Svintråkigt men det känns nödvändigt, kommer vi iväg till Thailand så kommer det ha varit värt det. 
Just nu är känslan 50/50 att vi kommer komma iväg, det känns som att mycket kan gå fel. Men jag har garderat mig, ringt tui x antal gånger, ringt amex och vårat försäkringsbolag x antal gånger för att bekräfta våra garantier osv om något händer. (OCH med facit i hand är jag Glad att jag ringt alla 100ggr för alla handläggare säger helt olika saker på samma frågor, så får man "ett för bra svar" av en i kundtjänsten så får man ringa igen och förvänta sig ett sämre men korrekt svar 😂 en bra lärdom ändå, lita aldrig på kundtjänsten☝🏻) 

Barnens nya pass😍
(null)

(null)

(null)

Slänger in ett av jobben här oxå 😄
(null)
Juljuljul

Nissebusen
(null)

(null)


(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress