13 augusti 2021

Malins möhippa

Allmänt

Den här veckan började inte som jag avslutade sist med att vi åkte till Muskö, den planen var en genmanöver😎
Istället började den med att jag och Emelie möttes upp på tisdagsförmiddagen kl 10.00 vid Salemsavfarten på gamla Södertäljevägen, -utklädda till tiggare -med en "bebis". Vi var enligt plan tiggare som skulle lifta med Malin och Henrik som var på väg till Stockholm för "lunch hos Malins mamma". Vi parkerade vår bil en bit bort från liftarstället så att den inte skulle synas, sen intog vi position👇🏻

(null)
(Elvira va med och släppte av mig där och fortsatte sen med Per och farmor)
(null)

(null)
(null)


När Henrik (med Malin och Livia) kom åkandes på vägen hade vi planerat att han skulle blinka med helljuset (så vi liftade för rätt bil😅), och den planen funkade! Vi såg när de kom och började lifta. Den filmen som Henrik lyckades filma när han säger att de måste stanna för oss -för vi va ju två tjejer med en bebis, är oslagbar 😂 Malins reaktion var precis som vi önskade, hon ville inte stanna för "bärplockarna", vi kunde ju ha vapen😂 jag kommer nog aldrig sluta skratta över den filmen. 
 
Malin hade inte misstänkt nånting, (kanske oxå tack vare bröllopsbubblan?!) det var ju ändå bara 11 dagar kvar till bröllopet. Vi tog med oss henne i bilen och åkte ca 1h som det tog ut till Muskö, i bilen fick hon sina utmaningar som hon fick välja vilka hon skulle utföra. Vi hade vi sen ett dygn tillsammans på Muskö, ett av de snabbaste dygnet i livet tror jag, tiden gick såå fort!!
 Men vi började iaf med en supergod lasagnelunch som Emelie fixat, vi bubblade, hon fick måla av Henrik och illustrera hur stort hjärta han hade, sen fick hon 5 försök att försöka träffa hjärtat med "Amors pilar" (luftgevär😅).
Vi hade två frågesporter, norgekunskap och henrikkunskap del 1 och del 2. Dessa spred vi ut under dagen/kvällen. 
Vid 17 hade vi bokat tid för boule på sjökrogen, vi körde en timme sen hade vi bord för middag. Den här kvällen körde Rebecca musikquiz så det var vi såklart med på🎶 även Malin körde en trudelutt i micken innan de va dags att gå hem! Och hon lyckades även där med uppdraget att bli bjuden på något! En generös man bjöd henne på -ett glas vatten!😂 men sen bjöd Niklas på en shot för att kompensera mannens "gest" så de va ju tur ändå..  nä men de va en lyckad kväll där! Sen fortsatte vi kvällen/natten hemma fram till 03 tiden, -en himla lyckad dag, kväll, natt! 😍🥳
(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null) (null)


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)
(null)
(null)

Att vi efter att denna bild togs/prestation utfördes var vakna 5,5h till är väl ändå värt en eloge?!🤷🏼‍♀️😂
(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress