Hela helgen började på fredagen kl 09.00, då kom mamma hem till oss för att ta över barnen som hon skulle ha hela helgen, och Kim och Emelie kom samtidigt för samåkning upp mot Åre🏔.
Den ca 8 timmars resan upp gick oförväntat fort -säkert för att den va barnfri 🙌🏻😅. 

Väl framme på Granen i Åre gjorde vi ett snabbombyte och fixade till sminket innan vi gick ner till Wersens, och där började bröllopshelgen på riktigt! Alla i Henriks familj och Malins var uppe till den här kvällen och samlade för första middagen. 
(null)
På hotellrummet🙏🏻 (allt kom till användning😂👍🏻) (null)

(null)

(null)
(null)

(null)
Oxfilé på toast med löjrom👌🏻


(null)

(null)

(null)

Efter middagen som avslutades runt 22 tiden gick jag, Malin och Emelie till Malin och Henriks Svit som de bodde i, för inatt skulle vi sova tillsammans och Henrik fick sova hos Adam. Vi gick väl och la oss vid 01 tiden nångång och vi alla fick en ganska dålig sömn den natten -förutom Livia som oxå sov med oss. (Men vi var ändå piggare än dem som valde att ha efterfest på rummet fram tills jourpersonalen fick avsluta den🤷🏼‍♀️😂)

Bröllopsdagen: Efter frukosten la vi hela förmiddagen åt att fixa oss och framförallt Malin, fram till 13.40 hade vi på oss för då kom vår taxi som skulle köra oss till kyrkan. 
(null)
(null)

(null)

(null)

(null)


När vi kom fram till kyrkan va alla andra redan inne - vi lyckades med målet att hålla Malin och Henrik ifrån att se varandra under hela förmiddagen fram till vigseln. 

Per ledde Malin fram till altaret där Henrik stod och väntade☺️ Allt med vigseln blev så himla fint! Och för att inte glömma dopet! Livia fick döpas i anslutning till vigseln och hon "skötte sig" exemplariskt😍⭐️. 
(null)
(null)


(null)


(null) (null)

(null)
(null)

Vi hade tur med vädret som var upp och ner hela dagen sol varvat med regn, men precis när ceremonin va över och vi gick ut sken solen för några minuter.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi åkte tillbaka mot hotellet och hade lite "fritid" innan brudskålen kl 17.00. 
(null)

Vid 17.00 slog vi oss ner till bords för en sittande brudskål innan middagen🥂
(null) (null)
(null)
Allt på den här menyn va sååå gott!🤤
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
När de vann barnvakt😂
(null)

Middagen slutade kl 22 och då fortsatte vi kvällen i deras svit💃🏼
(null)
(null)

Den här dagen kändes som typ 3 dagar, den var såå lång men gick ändå såå fort! Vi hade så himla kul hela dagen 🙌🏻 TACK för allt❤️❤️❤️

Och dagen efter..
(null)
😂👌🏻

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress