Hollies inskolning fortsatte Tor-mån, torsdagen gick lika bra som första men Hollie var liite mer "tröttklängig", fast egentligen var det knappt något alls men om man ska jämföra med första dagen där inget sånt fanns så var det ändå lite då.
Den här dagen skulle hon få sova på fsk första gången, hon nattades av mig i vagnen direkt efter lunch och somnade på 2 minuter, under den tiden fick jag och theos mamma som oxå skolades in en lugn egentid 😍🙏🏻. 
När hon vaknade ca 1,5h senare var dagen på fsk slut. 
Fredagens inskolning fick mormor ta, för då var det dags för oss att åka på bröllop/dop i Åre (mer om de sen). 
Dagen hade gått lika bra den med, enda skillnaden verkade va att Hollie den här dagen somnade vid lunchbordet😅, sen fortsatte hon sovningen i vagnen. 
Idag -måndag var första dagen jag provade att säga hej då och hon fick va själv där några timmar. Så efter samlingen/frukten vid typ 9.30 vinkade vi hej då och jag va hemma fram till 13.30. Hon hade varit lite ledsen i omgångar medan de va ute, men då valde pedagogen louise att gå in med henne själv och sen dess hade hon varit glad hela tiden och utforskat alla lekställen. Lunchen hade hon som vanligt ätit mycket av och - (kanske inte som vanligt hemma) men suttit stilla under hela måltiden. Efter den fick hon sova i vagnen och hade somnat väldigt fort vid 12.00. När jag kom 13.30 sov hon fortfarande men vaknade strax efter, då fick hon leka litegrann innan vi gick hemåt. 
Nu kommer vi köra vidare på att jag lämnar direkt på morgonen och imorgon ska jag hämta 13.30 så att jag är med på eftermiddagsmelliset, annars ska hon framåt i inskolningen bli hämtad senast 14.30 fram till nästa onsdag.  (null)

(null) (null)
Hennes kudde är som hennes snuttis, (eller vilken kudde som helst går bra) hon älskar den och älskar att gosa med den💕 

(null)
(null)

(null)

(null) (null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress