18 augusti 2021

Inskolning dag 1

Allmänt Hollie

Vi började med att lämna av Elvira på hennes avdelning-fjärilen, hon va lika förväntansfull som jag (om inte ännu mer) över att Hollie skulle börja på hennes fsk. När hon va lämnad gick vi till Elviras gamla humlegård - till nyckelpigan, de två avdelningarna delar gård. Hollie trodde vi skulle gå hem som vanligt så hon gick först till grinden och väntade in mig.😅
Det var bara Hollie och ett barn till som skulle skolas in, och utöver de var de bara 4 barn till på nyckelpigan idag, det kommer bli fler senare men det var skönt med en lugn start 
 
Vi va ute första tiden och Hollie lekte på såå bra! Hon brydde sig inte ett dugg om mig utan gick runt på ALLA gårdens olika områden och utforskade varenda liten del, hon tyckte det var så roligt! Extra roligt var vattenleken och de två små husen, hon blev så glad och bara skrattade och busade när hon va i dem. 

Vid 10.45 gick vi in, då lekte hon på precis lika bra inne, helt utan att bry sig om mig även här - det är vi inte vana med så man blir lite förvånad och undrar nästan om hon inte ska komma klättrandes upp i famnen snart 😅. 
Vid 11.30 tiden åt vi lunch, jag fick lägga upp mat åt Hollie 3ggr!! Hon åt som bara den! Men hon gillar ofta att äta hemma med och äter allt hon fått prova hittills, det svåraste är att få henne sitta stilla under hela måltiden, men på förskolan gick de bra med det.✊🏻

Sen blev klockan 12 och när de andra barnen skulle sova så avslutade vi dagen och åkte hem. Jag tog bilen imorse eftersom de regnade så mycket, så under den 3 minuter långa bilresan hem hinner Hollie somna på och är helt utslagen, hon vaknade inte ens av att jag plockade ut henne ur bilen/klädde av henne ytterkläderna😅.
Sen lekte hon på som vanligt hela eftermiddagen. 
Vår första inskolningsdag kunde verkligen inte ha blivit bättre, Hollie har varit såå glad och skrattade sig igenom alla roliga upptäckter på gården och allt inne. 
Hennes pedagoger kommer till en början nu att bli louise, Linn och Carina, alla tre känner vi till sen innan och känns superbra🙏🏻💕 (null)
(null)     
(null)


Under eftermiddagen har jag Storstädat barnens rum!! De har varit ett kaos i dem så det var på sin plats, Elviras rum går inte att hålla "fin" fint längre för hon har alldeles för mycket leksaker för det 😂 men om jag hade tagit en förebild så hade jag fått pris i årets bästa städning med de här resultatet👇🏻🥇 (null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress