Den pågår fram till imorgon onsdag, skillnaden sen är att jag kommer kunna hämta senare och inte behöva va på 10 minuters avstånd. Så på torsdag börjar jobbet på riktigt💪🏻. 
Jag va ändå inne och jobbade en snabbis igår och det gick bra. Alla dagar har gått bra för Hollie på fsk, hon älskar det där! Hon bryr sig verkligen inte mycket om mig. Imorse när jag sa att jag skulle gå och sa hej då såg jag att hon blev lite ledsen och kom och kramade mig, men då sa jag lite lockande "ni ska snart ha samling och äta frukt" då tog hon sin kudde och gick direkt till platsen där de brukar samlas för fruktstunden😍, (när mat är viktigare än mamman!😅) men det var så gulligt. Sen var hon glad hela dagen förutom enstaka gånger när något inte gått vägen för henne. 
(null)
Fick återse en gammal kund i måndags som jag inte träffat sen innan Hollie😍 det är så kul att få träffa såna kunder och se vad som hänt i deras liv under ett helt år, oftast brukar de ju bara gå nån månad mellan gångerna. 

(null)
Jag lämnade Hollie ensam i 1,5min imorse, hon hann upp på bordet, hälla ut Elviras mjölkglas och plaska runt i det…🤦🏼‍♀️

(null)

(null)
Gosisar💕