20 april 2021

Elvira

Allmänt Elvira

Vi hade rutinmöte med förskolan om Elvira, vi fick ta upp om vi hade några frågor och de tog upp hur Elvira är och upplevs i förskolans miljö. De tycker att hon är väldigt kunnig och klok, hon kan nästan för mycket ibland tycker de. (Precis det har mamma oxå sagt om Elvira men det känns som att en mormor alltid tycker så om sina barnbarn 😂🤷🏼‍♀️) men tydligen är det fler som upplever henne så. Jag själv har inte direkt någon uppfattning eftersom man inte har något så att jämföra med. Hon är väldigt  frågvis och intresserad av att lära sig saker. Hon ifrågasätter mycket = blir bra på att argumentera för sin sak. 

Hon är fortsatt väldigt mån om att alla kompisar ska få va med att leka och inkluderar alla i lekar, (det är min dröm att hon ska va så). Hon är väldigt bra på att kompromissa och komma på olika alternativ till lösningar vid problem, (det här med att kompromissa märker vi inte alltid av hemma🙄😅). 
Hon äter ganska lite- i alla fall om det är mat hon inte gillar, men är duktig på att prova saker hon inte vet om hon tycker om.  (Precis som hemma). 
Hon är lite rädd för småkryp, inget problematiskt men hon gillar de inte (undra vart det kommer ifrån...🙄...🙋🏼‍♀️) 
Hon har vissa personer som sin trygghet på fsk, Minou, Malou och nu även Linnea. Linnea är den största tryggheten just nu och hon dras mycket till henne - det märker jag på lämningarna oxå för hon vill alltid bli lämnad hos "barnlinnea" (-det finns en frökenlinnea oxå). Hon är en himla vanemänniska som gillar att ha saker på samma sätt (DET märker vi av), därav kan det bli jobbigt om hon i förväg vet att nu Linnea tex inte är där nån dag - som nästa vecka ska hon till fjällen och redan nu börjar hon prata om det och om att hon inte vill gå till fsk osv. 
I det stora hela upplever de henne som väldigt harmonisk och tillfreds med sig själv och sin tillvaro.  
 Världens finaste Elvira❤️
(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress