3 september 2020

Torsdag

Allmänt

Vi behövde hålla oss hemifrån dem timmarna städerskan va hos oss idag, så vi passade på att åka till mammas jobb och luncha med henne i globen. Sen var planen att invänta Hampus som skulle sluta 14.00 för att jag sen skulle åka till salongen och fixa en massa. Meeen 14 blev 19, så det blev en sen och lång kväll för mig på salongen istället, jag fick en del gjort iaf men jag har mycket kvar. Vi har gjort om en hel del på salongen nu, målat, bytt ut möbler, bytt färg på inredning och fått till de superfint nu tycker jag. Längtar ihjäääl mig till att få börja jobba igen😩. 

Eftermiddagen hemma blev mest till att få tiden att gå på olika sätt.
Medan jag fixade med Hollie inför nattning och grejer så lekte Elvira ute, sen såg jag från Hollies fönster att Elvira  stod och pratade med grannmannen, han har precis sålt sitt radhus pga en separation och ska flytta så han höll på att fylla ett släp. Hon stod där länge och pratade, just han är ute väldigt ofta så Elvira brukar ofta heja på honom och småprata lite. 
Efter ett tag kom hon in en snabbis och jag frågade vad hon gjorde ute  "jag pratar med grannen lite". Då frågade jag om hon kollat så att det är okej att hon är med där, han kanske vill va ifred och fixa, Så svara hon med sin mest självklara ton  "nej det har jag inte men han kanske vill ha nån att prata med när han är där alldeles själv". Jag tyckte de va så gulligt och omtänksamt sagt och ett mycket bättre sätt att tänka på än mitt💞

(null)
Världens bästa Vira💗

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress