2 september 2020

Hollies rum

Allmänt

Jag har ägnat dem två senaste dagarna åt att hitta rätt färg till Hollies rum som jag tänker ta tag i nu när sommaren är över och jag har lite mer hemmatid. Den färgjakten resulterade i 4 vändor till Bauhaus. Jag hittade en färg igår som jag va svinsäker på! Så jag köpte 3 liter å tog me hem för att börja måla när Hollie ändå sov. Men den färgen va hemsk när den väl kom upp på väggen!! Jag fattar inte hur de kan bli så fel, på provlappen såg den så fin ut😩.
(null)
Den är lila!!👆🏻 lila är min hatfärg🤢
 
Nä så när hampus kom hem åkte jag å köpte en ny färg, mkt ljusare! Den såg perfekt ut i jämförelse med den andra. Men när den kom upp på väggen blev den alldeles för ljusrosa. Jag ville ha en beigerosa, inte grisrosa.. 
(null)

Jag gav upp och tog nya tag idag, men nu tog jag med en inspobild till Bauhaus som underlättade köpet lite. Vi hittade en färg från jotun som hette "duft", (nu har jag kommit så långt i min erfarenhetsbank så att jag lärt mig att köpa en provburk först..) så jag köpte med en liten provburk hem och den såg perfekt ut på väggen! Så för fjärde och sista gången åkte jag sen tillbaka till Bauhaus för å maxa med 9 liter, orkade inte riskera att behöva åka igen🙄. Vid lunch var första lagret målat, och till kvällen efter nattningen av barn så blev andra lagret klart 👌🏻 nu kan det roliga börja😍👏🏻
(null)
(Behöver nån färgen dust så finns säkert 5 liter kvar i burken😂)
(null)


(null)
(Jag utnämner lila till min hatfärg och samma dag sätter jag på henne hennes enda lila plagg hon har..😂) 

Elvira hade sitt andra gympapass ikväll, hon längtade lika mycket som sist. Idag fick barnen va själva inne i salen, jag och Hollie satt utanför och väntade i sällskap av matte eftersom Novalie hoppade in i samma grupp 😍. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress