16 september 2020

Hollie 5 månader

Allmänt Hollie

 Världens bästa bebis blir 5 månader idag!🎈🌈 hon är fortfarande den snällaste och gladaste lilla bebisen man kan tänka sig! Hon älskar när det händer saker-då är hon aldrig missnöjd! Men hon är väldigt sällan missnöjd annars heller. Hon nattas samtidigt som Elvira vid 19 och somnar på direkten (om hennes dagsvila inte skett efter 16,) då kan de ta ett litet tag innan hon somnar men hon förstår ändå att det är dags att sova så hon nöjer sig med att ligga i sin Crib. Hon sover fortfarande i criben bredvid vår säng eftersom hon äter på natten, nu är det oftast bara en gång hon äter då, vid typ 02-03. Sen vaknar hon runt 07-08. 
Hon sover 3 gånger per dag, oftast två korta gånger och en lite längre ca 2h mitt på dagen.
Hon pratar mer och mer och skrattar ofta, speciellt när man busar med henne💕
Hon får smaka på puréer nästintill varje dag och verkar tycka att det är både gott och roligt att äta. 
(null)

(null)

(null)
Det är inte ofta hon får vila i min famn, oftast passar jag på att göra femtioelva saker under hennes vilor. Men idag har jag varit såå trött och passade på att se på tv under hennes sista vila, med henne i famnen, så mysigt💕💕 Elvira var och lekte med Felicia och Louise under tiden 🙌🏻.
Och till kvällen kom mamma över och tog Elvira på gympan, det var skönt att slippa den idag! Framförallt skönt att slippa ta med Hollie. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress