11 september 2020

Fredag

Allmänt

Och Hampus va ledig, eller han jobbar natten till idag så "typ ledig". Han var ändå tvungen att gå upp tidigt imorse för jag behövde lämna bilen på service, eller jag behövde komma hem därifrån och det var där han kom in i bilden😅. 
Det gick bra iaf, nu är bilen nyservad på mekonomen och jag ska ge den en storstädning sen ska jag prova att lägga ut den, får jag det jag vill säljer jag den, annars har jag kvar den. 
När vi hämtat tillbaka bilen passade vi och jag på att ta en lunch och shoppingrunda, förutom en runda på maxi så var jag och köpte två nya mattor, ett sideboard och en ram. Vi håller på med både Hollies rum och att få ordning på vårt vardagsrum nu. 

Tidigare i veckan fick vi hem en fåtölj vi beställt och då behövde vi sen en matta och bord till den. 
Och efter att de kom på plats insåg jag ännu mer att vi måste ändra väggen bakom elden, den måste bli mörk så att den smälter in mer! 
(null)
Men hittills👆🏻
(null)
När vi växte upp satt alltid pappa på fredagskvällarna efter jobbet i poolrummet, ofta med en dry martini och läste dagens industri eller en bil/båttidning innan middagen, så nu får de här bli Hampus sånt ställe så länge vi bor här😅. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress